Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει πλέον το έργο υδροδότησης της Τ.Κ. Πολυρράχου έπειτα και από την έκδοση της απόφασης ένταξης της πράξης «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισμού Πολυρράχου του Δήμου Σερβίων», από το Υπουργείο Εσωτερικών, συνολικού προϋπολογισμού 249.500 ευρώ.

Το έργο αφορά στην κατασκευή ενός νέου εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στον οικισμό Πολυρράχου, διατηρώντας και αξιοποιώντας την υφιστάμενη δεξαμενή με το βανοστάσιό της, όπως και ένα τμήμα του κεντρικού τροφοδοτικού αγωγού μήκους περίπου 220μ.

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου σε δηλώσεις του επισήμανε πως: «Όταν δουλεύεις μεθοδικά έρχονται τα αποτελέσματα. Το Πολύρραχο σε λίγο καιρό θα έχει ολοκαίνουργιο δίκτυο ύδρευσης. Οι ρυθμοί παραγωγής έργων στο Δήμο μας συνεχίζονται και στη νέα μας θητεία. Ευχαριστούμε τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο που τα λόγια του έγιναν πράξη».

Το έργο χρηματοδοτείται από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (ΕΑΠ) Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΤΠΑ) του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Δήμος Σερβίων συνεχίζει να επενδύει σε έργα ουσίας που σαν στόχο έχουν την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής σε κρίσιμες υπηρεσίες για τη διαβίωση των δημοτών, όπως είναι η ύδρευση.