Ένα γλυκό που δεν μπορεί να αντισταθείς, με αγαπημένη γεύση Buono τυλιγμένο με κουβερτούρα γάλακτος Sisinni.

Υλικά που θα χρειαστούμε

Για τα εκλέρ
•150 γρ βούτυρο
•250 ml νερό
•150 γρ αλεύρι
•4 αβγά
•1 πρέζα αλάτι
•1 κ.σ. ζάχαρη

Για την κρέμα Bueno
• 500 ml γάλα
•100 γρ.ζάχαρη
•40 γρ. κορν φλάουρ
•200 γρ. κρέμα buono sisinni

Για την επικάλυψη
•250 γρ. κουβερτούρα γάλακτος sisinni Ritos foods

Μέθοδος εκτέλεσης

Για τα εκλέρ
Bάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό, το βούτυρο, τη ζάχαρη και το αλάτι να βράσουν. Μόλις πάρουν βράση προσθέτουμε το αλεύρι -κοσκινισμένο -και ανακατεύουμε συνεχώς με κουτάλα μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και το βάζουμε στον κάδο του μίξερ. Ξεκινάμε το χτύπημα με το φτερό στην μεσαία ή γρήγορη ταχύτητα και προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα. Βγάζουμε το μείγμα από τον κάδο και το βάζουμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής. Τοποθετούμε τα εκλέρ σε ταψί που έχουμε καλύψει με λαδόκολλα. Ψήνουμε τα εκλέρ σε προθερμασμένο φούρνο στους 210oC για 10 λεπτά και στη συνέχεια χαμηλώνουμε στους 190οC και τα ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά.

Για την κρέμα buono
Σε κατσαρόλα βάζουμε το μισό γάλα και την ζάχαρη . Στο υπόλοιπο γάλα ανακατεύουμε το κορν φλάουρ και αφού έχει διαλυθεί το ρίχνουμε στο γάλα που έχει ζεσταθεί ανακατεύοντας επάνω στην φωτιά μέχρι να δέσει .Κατεβάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε την κρέμα buono Sisinni. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά μεταξύ τους.
Βάζουμε την κρέμα, αφού κρυώσει, σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και γεμίζουμε τα εκλέρ. Στην συνέχεια σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα γάλακτος Sisinni και βουτάμε τα εκλέρ. Τα βάζουμε σε δίσκο και τα αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα.