Πέμπτη
24
Απριλίου
2014
Διαφήμιση
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image CaptionΕπίδειξη γυναικείων υποδημάτων στο Roof του «Hotel Ermionion»!
Συντάχθηκε απο τον/την Β.Σ.   
Τετάρτη, 12 Δεκέμβριος 2012 23:03
Μια πρωτότυπη και άκρως εντυπωσιακή επίδειξη παπουτσιών έγινε το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο roof του «Ermionion hotel»στο κέντρο της Κοζάνης, παρουσία αρκετού κόσμου, που είχε την ευκαιρία να δει από κοντά άκρως εντυπωσιακά και όμορφα γυναικεία παπούτσια για κάθε ηλικία και κάθε περίσταση και για κάθε γούστο!
Πρόκειται για την επίδειξη παπουτσιών της βιοτεχνίας «TEXNH-ART», ενώ διοργανωτής του event ήταν η κόρη της οικογένειας Έλλη Βουκούτη. Η ίδια μίλησε στον «Π.Λ.» για τα σχέδια και τα όνειρά της, λέγοντας πως ήδη αναπτύσσονται συνεργασίες τόσο στην πόλη της Κοζάνης, όσο και σε άλλες πόλεις πανελλαδικά. Στόχος της είναι να παρουσιάζει τη δουλειά της με αντίστοιχες επιδείξεις σε κάθε σεζόν της χρονιάς, χειμερινή - φθινοπωρινή και ανοιξιάτικη καλοκαιρινή!

Στην επίδειξη έλαβαν μέρος οχτώ μοντέλα, πέντε αγόρια, τα οποία και ενθουσίασαν με την εμφάνισή τους τον κόσμο που γέμισε το χώρο, χαρίζοντας τους το ποιο θερμό χειροκρότημα! Τα βλέμματα όλων κέντρισαν εκτός από τα εντυπωσιακά κορίτσια και αγόρια, τα πρωτότυπα, αλλά και μέσα στη μόδα, παπούτσια της σχεδιάστριας!  Το μακιγιάζ των μοντέλων ήταν από τα «body shop» και τα χτενίσματα από το κομμωτήριο SOHO. Τα ρούχα των γυναικών ήταν από το κατάστημα “Scarlet” και των αγοριών από το “”BELLO», καταστήματα της Κοζάνης!

 

Η τέχνη της κατασκευής γυναικείων υποδημάτων

Η δημιουργία και η κατασκευή των γυναικείων υποδημάτων της βιοτεχνίας "ΤΕΧΝΗ-ART" ξεκίνησε το 1964 στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης.
Η προσωπική εργασία, το μεράκι και η υπευθυνότητα την οδήγησαν στην επιτυχία. Σήμερα η εταιρεία στεγάζεται στον ιδιόκτητο πλέον χώρο των 4500τμ. με άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό και με ημερήσια παραγωγή 100-150 ζευγάρια δερμάτινων υποδημάτων και με δυνατότητα αύξησης της ημερήσιας παραγωγής.
Η πολύχρονη κατασκευαστική πείρα, η τεχνογνωσία για τη δημιουργία γυναικείων δερμάτινων υποδημάτων και ο επαγγελματισμός οδήγησαν τους ιδιοκτήτες στη δημιουργία και στην κατασκευή νέου τύπου γυναικείων ανατομικών υποδημάτων "ART-ANATOMIC". Από το 1998 ως και σήμερα το εργοστάσιο παράγει με συνέπεια και επαγγελματισμό και ανατομικά υποδήματα.
Τα ανατομικά υποδήματα της εταιρείας "ΤΕΧΝΗ-ART" καθώς και τις υπόλοιπες μοναδικές δημιουργίες της θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα και φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

 

Οι φωτογραφίες είναι του φωτογράφου Γρηγόρη Καλαμπούκα

 

 

 

 

Κοζάνη

Με έναν αναισθησιολόγο το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζ

Ένα ακόμη σημαντικό πρόβλημα στον υγειονομικό χάρτη της ευρύτερης περιοχής ήρθε να αναδείξει ...

Πολιτισμός

Εγκαινιάστηκε η έκθεση με τις προτάσεις του Αρχιτε

News image

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 29 Μαρτίου, στον Εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κοζάνης-πρώην ΕΛΚΕΠΑ τα  εγκαίνια της έκθεσης των προτάσεων του Διαγωνισμού  «ΚΟΖΑΝΗ Χ4». Στην έκθεση παραβρέθηκαν οι αρχιτέκτονες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, ... Περισσότερα...

Αθλητισμός

Πτολεμαΐδα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής κ

Με τη συμμετοχή διακοσίων και πλέον αθλητών διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ολυμπιακής Πάλης Παίδων-Κορασίδων, στην πόλη της ...