Τρεις νέες δραστηριότητες ξεκινούν αυτή την περίοδο στο εργαστήριο εκπαιδευτικής ρομποτικής ARTI ROBOTS  της  Κοζάνης, οι οποίες απευθύνονται σε παιδιά που θα πάνε Α’ ή Β’ Δημοτικού. Lego story starter, More to math και simple mechanics. Οι δράσεις αυτές  μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι υλοποιούν συγκεκριμένους εκπαιδευτικούς στόχους και εισάγουν τα παιδιά στον υπέροχο κόσμο της ρομποτικής.

Το κατασκευαστικό κομμάτι βοηθάει στην οικοδόμηση της γνώσης με εύπλαστο υλικό, ενώ  η ομαδική λειτουργία συμβάλλει στην ομαδοποίηση και τη σωστή λειτουργία στο σύνολο. Ακολουθεί η συζήτηση για την εξαγωγή συμπερασμάτων με στόχο το παιδί να εκφράσει τον τρόπο σκέψης του με την παρότρυνση  των εμψυχωτών.

Lego Story Starter:Οι μαθητές προσεγγίζουν δημιουργικά διάφορα θέματα: φύση, ζώα, εργαζόμενη μητέρα και  ξεδιπλώνουν την φαντασία τους. Με το διάλογο βελτιώνουν την έκφραση και το λεξιλόγιό τους καλλιεργώντας το ομαδικό πνεύμα.

More to math:Με δραστηριότητες και παιχνίδια εισέρχονται τα παιδιά σε βασικές μαθηματικές έννοιες και πράξεις, οι οπαίες λειτουργούν βοηθητικά στο σχολείο.

Simple mechanics:μικρές μηχανικές κατασκευές με γρανάζια και κίνηση

Τα μαθήματα θα γίνονται πρωινές ώρες  από την εξειδικευμένη ομάδα της Arti Robots .

Τηλέφωνο επικοινωνίας:69738 24020

Ίωνος Δραγούμη 40 @ Κυρατσού γωνία , έναντι Λαογραφικού Μουσείου

fb: ARTiRobots