ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ – ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!

Μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία με γνωστούς και αγαπητούς στο κοινό ντόπιους καλλιτέχνες της περιοχής, που σαν στόχο έχει να συγκεντρωθούν χρήματα που θα ανακουφίσουν οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28/07/2017 στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης και Ώρα 21:00 .

Όπως είπε ο Παύλος Σαπαλίδης από τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής και Θεάτρου, η συναυλία είναι μια πρωτοβουλία του πολιτιστικού συλλόγου  Αγίου Δημητρίου “τα Παρταλόπλα” , κάνοντας έκκληση για ανθρωπιά στους καλλιτέχνες της πόλης, οι οποίοι ενώνουν της φωνές τους, με σκοπό να περάσουν το μήνυμα αγάπης. “Η συναυλία είναι μια κοινωνική δράση και δίνει ένα μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης μέσα από τις φωνές των μουσικών. Είναι ένα κάλεσμα να ανταμώσουμε για όλους εκείνους που έχουν ανάγκη, σε εποχές όπου δοκιμάζεται η ανθρωπιά όλων μας”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Σιδέρης από τον σύλλογο Αγίου Δημητρίου, απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα προς την περιφέρεια και τον δήμο να στηρίζουν σε μόνιμη βάση τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας μέσα από ένα σταθερό κονδύλιο (πχ μέσω του Τοπικού Πόρου), ή εναλλακτικά πρότεινε να χρεώνονται με 1 ευρώ το δίμηνο οι λογαριασμοί ύδρευσης των συμπολιτών μας, προς όφελος των αδυνάμων. “Παρακαλώ τον περιφερειάρχη και τον δήμαρχο να βρουν κάποιον τρόπο για να πάρουν οι ίδιοι την πρωτοβουλία και να βοηθήσουν τους ανθρώπους που πολεμούν για την επιβίωση”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο σύλλογος υπολογίζει να συγκεντρώσει περί τις 5000 ευρώ, βοηθώντας 3 ή 4 άτομα που χρίζουν βοήθειας.

Συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι : Μιχάλης Χανιώτης, Εύα Σταμπουλίδου , Τόλης Νήρας, Μαίρη Χανιώτη, Κατερίνα Τσιάρα, Στέλιος Βακουφτσής, Prisoners of sound, Sakis Dovolis trio, Γιώργος Κοντορίκος, Γιώργος Τζούκας , Χάρης Σαλαγκιώτης, Γιάννης Βακουφτσής, Βασιλική Χανιώτη, Βιβή Τζούκα, Στέλιος Κοτίτσας, Μιχάλης Γκατζιούρας, Φώτης Ντοβόλης.
Γενική είσοδος 5 ευρώ.

Β.Σ.