ΑΠΟΚΡΙΑ 2018 : ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ / ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Η νεολαία δίνει βροντερό παρών στις εκδηλώσεις της Αποκριάς και δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και μεγάλη συμμετοχή στο πάρτυ νεολαίας! Αποκριά στην Κοζάνη σημαίνει παράδοση και πιο άξιοι συνεχιστές της παράδοσης είναι οι νέοι! Για τη φετινή διοργάνωση του φανού που ανάβει την Παρασκευή το βράδυ και του Πάρτυ νεολαίας που θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου, μίλησε στο ράδιοΛόγος και τον Λύσανδρο Ρήγα ο Στέλιος Μήλιος εκπρόσωπος του Τοπικού Συμβουλίου Νεολαίας.

“Μετά από περίπου 7 χρόνια , όπως και πέρσι, διοργανώνουμε και φέτος τον φανό νεολαίας . Στόχος μας είναι οι νέοι να κρατήσουν την παράδοση της Κοζανίτικης Αποκριάς και για αυτό ήρθαμε σε συνένωση με τα λύκεια της Κοζάνης, ώστε οι νέοι να συμμετέχουν στην παράδοση”, τόνισε ο ίδιος. Επίσης, οι νέοι ανάβουν τον φανό της νεολαίας την Παρασκευή το βράδυ στην πλατεία και καλούν τους νέους να συμμετέχουν!

Σε ό,τι αφορά το πάρτυ νεολαίας, φέτος θα γίνει στην κεντρική πλατεία, σε νέο χώρο, στην εθνική τράπεζα απέναντι, με στόχο να ανανεωθεί το πάρτυ και να δώσει ώθηση πανελλαδικά. Το πάρτυ θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ και σε αυτό θα συμμετέχουν γνωστοί dj’s, όπως ο Πάνος Χαριτίδης , οι dj’s του DADA και ο Nikos Z, με στόχο να παραμείνει το κέφι σε ζωντανούς ρυθμούς. Με την ευχή να κρατήσει ο καιρός και ο κόσμος να γλεντήσει, σε ένα πάρτυ που στόχο έχει να βάλει φωτιά σε όλη την πόλη! Επίσης, από το πάρτυ δεν θα λείπουν και οι εκπλήξεις, από μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης.

Τέλος, τη Μεγάλη Αποκριά αρκετοί νέοι θα συμμετέχουν στην παρέλαση, δίνοντας δυναμικό “παρών” τόσο στην παρέλαση όσο και στους φανούς, με στόχο να στηριχθεί η παράδοση!

Β.Σ.