ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ

Θετικές εξελίξεις για την περιοχή της Φλώρινας, αφού υπογράφηκε την Τρίτη από την Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης το έργο της τηλεθέρμανσης της Φλώρινας, ως έργο – γέφυρα στο νέο ΕΣΠΑ.Ο δήμαρχος Γιάννης Βοσκόπουλος, στο περιθώριο παρουσίας του στην Κοζάνη για τη συνεδρίαση της ΠΕΔ, δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίησή του για την πολύ καλή αυτή εξέλιξη.

“Είναι μεγάλη χαρά για εμένα, ότι αυτό το έργο “γέφυρα” υπογράφεται σήμερα  από την Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης. Το έργο έπρεπε να έχει υπογραφεί από τον Δεκέμβρη και μάλιστα οι δύο ανάδοχοι προχωρούσαν σιγά -σιγά την κατασκευή του, γιατί δεν μπορούσαν να πληρωθούν,. Οπότε, περιμέναμε να ενταχθεί το έργο, όπως και έγινε, μετά από δέσμευση των πιστώσεων, ώστε να προχωρήσει κανονικά”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βοσκόπουλος.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2019, αλλά όπως εκτίμησε ο δήμαρχος Φλώρινας, δεν αποκλείεται λόγω μεγάλων καθυστερήσεων από την κυβέρνηση, να ολοκληρωθεί το 2020. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ σημαντικό για τους κατοίκους της περιοχής.

Β.Σ.