ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται σήμερα Τρίτη η κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο του Νομού Κοζάνης, με τα περισσότερα προβλήματα να εντοπίζονται στο οδικό δίκτυο του Βοϊου, μιας και από Τσοτύλι και πάνω, προς Πεντάλοφο χρειάζεται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων (ή χιονολάστιχων). Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο, επαρχιακό και εθνικό, οι δρόμοι είναι καθαροί μιας και για αρκετές ώρες σταμάτησε να χιονίζει και οι δρόμοι καθάρισαν.

Ωστόσο, δεν ήταν ίδια η εικόνα το βράδυ της Δευτέρας, όπου υπήρξαν μικρο-προβλήματα εξαιτίας του χιονιού σε όλο το εθνικό δίκτυο και τους δημοτικούς δρόμους. Μάλιστα σημειώθηκαν και κάποια τροχαία ατυχήματα, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές για τα εμπλεκόμενα οχήματα. Ειδικότερα, σημειώθηκε μια καραμπόλα με 3-4 εμπλεκόμενα οχήματα στην οδό Ιωνίας, στην Κοζάνη (στον δρόμο προς ξωκλήσι Παναγίας), ενώ τροχαίο με υλικές ζημιές υπήρξε και στην Εγνατία οδό. Επίσης, και στην πόλη της Κοζάνης στον κόμβο Αγίας Παρασκευής υπήρξε εκτροπή Ι.Χ. αυτοκινήτου. Όλα τα ατυχήματα έγιναν λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος και ευτυχώς περιορίστηκαν σε υλικές ζημιές.

Η τροχαία Κοζάνης συνιστά προσοχή στους οδηγούς, μιας και το βράδυ της Τρίτης αναμένεται νέα επιδείνωση. ‘Ηδη και πάλι (ώρα 12.30΄) ξεκίνησε η χιονόπτωση στην Κοζάνη.
Β.Σ.