Έφτασε στην έκθεση της Nissan Τζημόπουλος Αεβε το νέο Nissan Micra, το οποίο προσφέρεται σε τιμές που ξεκινούν από 12.090 ευρώ σε συνδυασμό με εκπτώσεις που φτάνουν έως τα 600 ευρώ.
Το πολύ μοντέρνο νέο Nissan Micra, το οποίο είναι εντελώς νέο από άκρη σε άκρη και αποτελεί μια τεράστια εξέλιξη σε σχέση με τον προκάτοχό, είναι μεγαλύτερο, φαρδύτερο, χαμηλότερο και με σπορτίφ σχεδιασμό. Η σύγχρονη εμφάνιση συνεχίζεται και στο εσωτερικό με την προσεγμένη ποιότητα και τον πλήρη εξοπλισμό ανέσεων και ασφαλείας.
Στα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού περιλαμβάνονται το Intelligent Lane Intervention (Έξυπνη Παρέμβαση Εσφαλμένης Αλλαγής Λωρίδας) και το Intelligent Around View Monitor (Έξυπνης Πανοραμικής Θέασης). Μοναδικό στην κατηγορία είναι το ηχοσύστημα BOSE Personal με ηχεία ενσωματωμένα στο προσκέφαλο του οδηγού.
Το νέο Nissan Micra είναι διαθέσιμο με δύο κινητήρες βενζίνης και έναν diesel, όπου όλοι συνδυάζονται με ένα πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Οι διαθέσιμες εκδόσεις είναι οι Energy, Αcenta, Ν-Connecta και Techna.
Η Nissan Τζημόπουλος Αεβε προσφέρουν το νέο Micra με δελεαστικές εκπτώσεις, οι οποίες διαμορφώνονται ως:
• Έκπτωση 600 ευρώ στις εκδόσεις με τους κινητήρες 1.0 λτ. (73hp) και turbo 0.9 λτ. (90hp). Κατά συνέπεια, οι τιμές για τις προαναφερόμενες εκδόσεις ξεκινούν από 12.090 ευρώ και 13.490 ευρώ αντίστοιχα.
• Έκπτωση 300 ευρώ για τις εκδόσεις με τον κινητήρα . Κατά συνέπεια, η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης ξεκινά από τις 14.890 ευρώ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Nissan Micra, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο κατάστημα της Nissan Τζημόπουλος Αεβε στο 4ο Χλμ Κοζάνης-Λάρισας, καθώς και στα τηλέφωνα 24610-36985-22219 ή στην Ιστοσελίδα μας http://tzimopoulos.com.gr/