Μετά από 1 μήνα λειτουργίας, το νέο κατάστημα της Coffee Island, διοργανώνει τα εγκαίνιά του, με ένα μεγάλο πάρτι, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο που στηρίζει καθημερινά τον μοναδικό καφέ και τον έχει κάνει την αγαπημένη του απολαυστική συνήθεια.
Πέμπτη 31 Μαΐου στις 7 το βράδυ
Σημειώστε την ημερομηνία και ελάτε να γιορτάσουμε μαζί με μουσική, καφέ και ροφήματα! Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ.. Θα πραγματοποιηθεί Διαγωνισμός με πλούσια δώρα!
Σας περιμένουμε…..
Το κατάστημα Coffee Island στο οποίο διοργανώνεται η Γιορτή βρίσκεται στην Οδό Παύλου Μελά 16, Τηλ. 24610 24610.

Η Coffee Island ξεκίνησε την πορεία της το 1999 με ένα καφεκοπτείο στο κέντρο της Πάτρας. Από τότε έχει εξελιχθεί σε ένα ισχυρό δίκτυο franchise αριθμώντας σήμερα 406 καταστήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο. Τα Coffee Island αποτελούν σύγχρονα καφεκοπτεία και σκοπό έχουν να προσφέρουν στο καταναλωτικό κοινό την ολοκληρωμένη εμπειρία του ποιοτικού καφέ μέσω του espresso bar των καταστημάτων, της ποικιλίας διαφορετικών ειδών καφέ και της μεγάλης γκάμας αξεσουάρ παρασκευής και σερβιρίσματος καφέ. Η ποιότητα των καφέδων, που όλοι φτάνουν στα καφεκοπτεία της αλυσίδας φρεσκοκαβουρδισμένοι από τις μονάδες παραγωγής Coffee Island, βασίζεται τόσο στην πρώτη ύλη όσο και στην άρτια γνώση του προσωπικού της εταιρίας και των καταστημάτων γύρω από τον καφέ, από τον κόκκο στο ποτήρι. Η υψηλή εξειδίκευση στον καφέ αντικατοπτρίζεται στη μοναδική αρχιτεκτονική κι ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο χώρος ενός καταστήματος Coffee Island δημιουργώντας ένα μοναδικό συνδυασμό που καθιστά την αλυσίδα πρωτοπόρο στο είδος της. Για περισσότερες πληροφορίες και για να βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα μπορείτε να πλοηγηθείτε στο www.coffeeisland.gr.