ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ FACE PAINTING ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Απόκριες σημαίνει μεταμφίεση, κέφι και αδιάκοπος χορός. Αστείρευτο γλέντι, υπό τους ήχους της μουσικής . Τις απόκριες επιλέγουμε να αλλάξουμε για λίγο την καθημερινότητά μας, βγαίνοντας από τα καθημερινά μας ρούχα και να μεταμφιεστούμε, αλλάζοντας για λίγο ταυτότητες. Μικροί και μεγάλοι γιορτάζουν τις απόκριες και μπαίνουν στο ρυθμό του καρναβαλιού, φορώντας μια αποκριάτικη μάσκα, βάζοντας μια ξεχωριστή εντυπωσιακή στολή, ή επιλέγοντας να κάνουν ένα άκρως εντυπωσιακό μακιγιάζ, υιοθετώντας κάποια άλλη ταυτότητα και επιλέγοντας να μοιάσουμε με κάποιον υπερήρωα ή ό,τι άλλο βάλει ο νους μας.
Είτε, λοιπόν, θέλετε να ντυθείτε …στρουμφάκι τις φετινές απόκριες, είτε νίτζα, είτε επιλέξετε να βάλετε απλά μια περούκα και μεγάλα γυαλιά ’80s υποδυόμενοι έναν χορευτή της disco εποχής, δεν έχετε παρά να επιλέξετε σε ένα από τα καταστήματα της Κοζάνης που σας προτείνουμε, για να επιλέξετε τις αποκριάτικες στολές και την αποκριάτικη ενδυμασία σας, πλαισιωμένοι από ό,τι αξεσουάρ βάλει ο νους σας: Περούκες, κομφετί και σερπαντίνες, κάθε είδους συνοδευτικά για τις αποκριάτικες στολές σας και φυσικά στολές για κάθε γούστο , σε όλα τα βαλάντια, για τον άνδρα , τη γυναίκα και το παιδί!
Η Αποκριά θέλει πάνω από όλα καλή διάθεση, για αυτό και εσείς, δεν έχετε παρά να διαλέξετε τι θα ντυθείτε εφέτος της απόκριες, προκειμένου να περάσετε λίγες ημέρες μακριά από την καθημερινότητα, με αστείρευτο γλέντι! Και για όσους θέλουν κάτι πιο επαγγελματικό και περίτεχνο αποτέλεσμα, αφεθείτε στα χέρια των ειδικών, που θα σας προσφέρουν άκρως εντυπωσιακά face painting που θα σας κάνουν αγνώριστους!!!
Καλές αποκριές σε όλους.