Μπορεί η τεχνολογία σήμερα να έχει βοηθήσει στο μέγιστο βαθμό αλλά από την άλλη μας έχει απομονώσει κι έχει αλλάξει τις συνήθειες όχι μόνο των μεγάλων αλλά και των παιδιών ! Ο αντίκτυπος αυτός φαίνεται στις απαιτήσεις και στα γράμματά τους προς τον Άι Βασίλη που έχουν ξεχάσει πλέον τα κλασσικά παιχνίδια κι απαιτούν μόνο κινητά τηλέφωνα για να επικοινωνούν μέσα από αυτά! Για όλα φταίει ο κακός μάγος που σκόρπισε την μαγική του αστερόσκονη πάνω από την πόλη και τα άλλαξε όλα. Υπάρχει όμως η μικρή ελπίδα που ξαναφέρνει τα πάνω κάτω κι απελευθερώνει τα ξεχασμένα δώρα από την σκοτεινή αποθήκη ! Έτσι το πνεύμα των Χριστουγέννων ξαναβρίσκει τα <<αποπλανημένα>> από τον κακό μάγο , παιδιά !

Τα ξεχασμένα δώρα των Χριστουγέννων είναι μια παιδική ιστορία που συνδέει το κλασσικό με το νέο και προσπαθεί να δώσει το μήνυμα της επικοινωνίας μεταξύ μας και της αλληλοβοήθειας. Η αγάπη κι ελπίδα για το καλύτερο , μπορούν να τα αλλάξουν όλα !

Είναι ένα θεατρικό έργο γραμμένο από τον Μανώλη Μαρκόπουλο που παίζεται από μικρούς και μεγάλους ερασιτέχνες ηθοποιούς από το πολιτιστικό σωματείο <<ΚΑΝΑΚΑΙΡΙΣΟΙ>> που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό . Μ’ αυτό τον τρόπο συνεισφέρουμε όλοι μας για τα συσσίτια του δήμου Κοζάνης .

Η παράσταση θα γίνει στο κινηματοθέατρο ΦΙΛΙΠΠΟΣ στη Λέσχη Αξιωματικών στις 9 Δεκεμβρίου στις 19.30μ.μ. και 10 Δεκεμβρίου 2 παραστάσεις, στις 17.30 μ.μ. και 19.30μ.μ.