Η ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ

Τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης μετά τις παραιτήσεις

 

Στον  ορισμό  τακτικών  και  αναπληρωματικών μελών για το  Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, προχώρησε στην τελευταία συνεδρίασή του το δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης, ύστερα από την παραίτηση του αντιδημάρχου Παναγιώτη Δημόπουλου και δύο ακόμη τακτικών μελών, των δημοτών Βαγγέλη Τζημόπουλου και Παρασκευή Βασιλειάδου.

Ο Δήμαρχος πρότεινε τη θέση του Παναγιώτη Δημόπουλου θα καταλάβει ο Γιώργος Λαβαντσιώτης και στη θέση των δημοτών να πάνε οι Καραγκιόζης Αθανάσιος και Δέσποινα Παπανικολάου . Επίσης πρότεινε για τη θέση του αντιπροέδρου τον Γιώργο Λαβαντσιώτη.
Τελικά, η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης διαμορφώνεται  ως εξής:

Από τους αιρετούς εκπροσώπους : Λιάκος Ευθύμιος, Λαβαντσιώτης Γεώργιος, από την πλειοψηφία και  Κουϊμτζίδου  Ελπίδα από την μειοψηφία.

Και από Δημότες- Κάτοικοι :Φούκα Ματίνα, Παπαθανασίου Κωνσταντίνος, Παπανικολάου Δέσποινα, Καραγκιόζης Αθανάσιος, οι οποίοι προτάθηκαν από το Δήμαρχο.
Επίσης, οι: Δαβιδόπουλος Ερρίκος, ο οποίος προτάθηκε από τον Λάζαρο Μαλούτα, Σιαπαλίδης Παύλος ο οποίος προτάθηκε από τον κ. Δεληγιάννη και Κοντού Μάριος, ο οποίος προτάθηκε από τον κ. Κύργια..

Αιρετά αναπληρωματικά μέλη είναι οι Βακουφτσή Ραφαέλα -Βασιλική και Αθανασιάδου  Χρυσούλα από την πλειοψηφία και ο Λάζαρος Μαλούτας από τη μειοψηφία. Αναπληρωματικά μέλη από τους δημότες ορίζονται οι: Καμπούρης Βασίλειος Γκλούμπος Χαρίσιος, Σιούστη Ελένη, Σιδέρης Σπύρος, Μαυροπουλίδης Βλαδίμηρος,Γκόνης Φώτιος, Κύργιας Βασίλειος.

Δείτε την απόφαση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ εδώ.
Β.Σ.