Η Θένια Ελευθεριάδου από τα Βιβλιοπωλεία “Πάπυρος’’ μας ενημερώνει για το καλό εκπαιδευτικό παιχνίδι.
Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 29/2/2021 -6/3/2021. Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση ανάφερετε στο κατάστημα μας ότι είδατε το άρθρο στο prlogos.gr.

Tooky Toy: ΞΥΛΙΝΟΣ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΣΕΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Με πρωταγωνιστές ζωάκια, αυτό το ξύλινο σετ παιχνιδιού αποτελείται από ξύλινες σβούρες, γιογιό σε διάφορα χρώματα κι ένα ελεφαντάκι που ισορροπεί ξυλάκια σε διάφορα χρώματα. Ένα παιχνίδι που συνδυάζει τον συντονισμό χεριού και ματιού μέσω της εξάσκησης των κινητικών δεξιοτήτων. Το παιχνίδι αποτελείται από 46 τεμάχια και είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 3 ετών. Διαστάσεις: 10Χ10Χ38 εκ.
ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών.
ΤΙΜΗ: 19,80€

B.Toys Κουνιστό Αλογάκι ‘Μονόκερος’
Το κουνιστό αλογάκι ¨Μονόκερος¨ από την εταιρεία B-Toys θα γίνει ο καλύτερος σύντροφος των μικρών μας φίλων στη χώρα της περιπέτειας και του παιχνιδιού. Κατασκευασμένο από μαλακό ύφασμα και σταθερή ξύλινη βάση, είναι απόλυτα ασφαλές για παιδιά ηλικίας 18 μηνών και άνω. Διαστάσεις προϊόντος: 60x34x46 εκατοστά. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Λόγω μεγάλου όγκου, δεν συμπεριλαμβάνεται στα προιόντα με τα δωρεάν μεταφορικά έξοδα, με αποστολή μέσω courier. Θα ακολουθήσει τηλεφωνική ενημέρωση για την αποστολή με μεταφορική εταιρεία.
ΗΛΙΚΙΑ: Από 1 εώς 4 ετών.
ΤΙΜΗ: 67,50€

Ludi Υφασμάτινος Κύλινδρος με Πυραμίδα μπάλες
Παιχνίδι στοίβαξης και ισορροπίας από την εταιρεία Ludi. Αυτό το παιχνίδι προωθεί τον συντονισμό ματιών -χεριών, προτρέπει την εκμάθηση των χρωμάτων, προσφέρει τις πρώτες έννοιες του μεγέθους, εξασκεί την μνήμη και διεγείρει τις αισθήσεις της αφής. Διαστάσεις κυλίνδρου : ύψος 40 cm, διάμετρος 10 cm. Θήκη από 100% πολυεστέρα, πλένεται στο πλυντήριο. Ο κύλινδρος είναι κατασκευασμένος από 100% PVC, καθαρίζεται με ένα υγρό πανί. Διάμετρος μπάλας: 13 εκ. Πυραμίδα: 6,5 cm, 8 και 10 cm. Κατάλληλη ηλικίας από 6 μηνών και άνω.
ΗΛΙΚΙΑ: Από 0 εώς 1 ετών.
ΤΙΜΗ: 26,95€