Σύλληψη 37χρονου αλλοδαπού σε δασική περιοχή της Φλώρινας για εισαγωγή κάνναβης με σκοπό τη διακίνηση βάρους -8- κιλών και -343- γραμμαρίων

Συνελήφθη σήμερα (14-01-2018) το πρωί σε δασική περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, μη νόμιμος μετανάστης, για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνησή τους στο εσωτερικό της χώρας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και ύστερα από οργανωμένη και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκε ο ανωτέρω να μεταφέρει σακίδιο που περιείχε επτά (7) ανισοβαρείς συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους οχτώ (8) κιλών και τριακοσίων σαράντα τριών (343) γραμμαρίων (8.343 γραμμαρίων).

Επίσης προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
-8- κιλά και -343- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
-2- κινητά τηλέφωνα,
εφεδρική μπαταρία κινητού τηλεφώνου και
-20- ευρώ.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.