Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, οι δολοφονικές επιθέσεις σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος Αιγυπτίων ψαράδων από τους εγκληματίες της ναζιστικής Χρυσής Αυγής παραμένουν ως και σήμερα ατιμώρητες.

Η εγκληματική Χρυσή Αυγή και τέτοιου είδους μορφώματα είναι χρήσιμη εφεδρεία του συστήματος απέναντι στην εργατική τάξη και τις ανάγκες της. Είναι γέννημα θρέμμα της εξουσίας του κεφαλαίου.

Η πολυετής διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής, η στάση της Εισαγγελέως που στην ουσία «ξεπλένει» τον εγκληματικό της χαρακτήρα, φανερώνουν πως αντιμετωπίζει διαχρονικά το αστικό κράτος και η αστική δικαιοσύνη όλους αυτούς που εγκληματούν απέναντι στους εργαζομένους, για να εδραιώσουν, να ισχυροποιήσουν την εξουσία του κεφαλαίου.

Δεν έχουμε αυταπάτες. Γνωρίζουμε ότι τη δράση τέτοιων εγκληματικών οργανώσεων δεν θα την ανακόψει κανένα δικαστήριο πάρα μόνο η οργανωμένη δύναμη του εργατικού κινήματος. Δεν μπορούμε όμως να ανεχτούμε οτιδήποτε λιγότερο από την καταδίκη τους. Είναι απαίτηση των εργατών, των μεταναστών, κάθε σκεπτόμενου και τίμιου εργαζόμενου να μπουν στη φυλακή οι ηθικοί και φυσικοί δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα. Αυτοί που οργανωμένα και καθοδηγημένα δρούσαν ως «τάγματα εφόδου» με δολοφονικές επιθέσεις ενάντια στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, που χτυπούσαν και σκότωναν μετανάστες εργάτες.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων συνεχίζει τον αγώνα ενάντια στον φασισμό και τον ρατσισμό, συνεχίζει την κοινή πάλη ελλήνων και μεταναστών εργατών απέναντι στην αδικία και την εκμετάλλευση.

Η μάχη ενάντια στον φασισμό δεν σταματά, είναι μάχη ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης των εργατών, μέχρι να νικήσουν οι λαοί.

Να ξέρουν ένα πράγμα: Η Εργατική τάξη δε ξεχνά. Με τον αγώνα της θα τσακίσει το φασισμό και ναζισμό, μαζί με το σύστημα που τους θρέφει.

Εκείνη την ημέρα θα εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή και τα εγκλήματα της. Απαίτηση μας είναι να τιμωρηθούν οι ναζί εγκληματίες και θρασύδειλοι της Χρυσής Αυγής.