Την Κυριακή 29 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί για 7η συνεχόμενη χρονιά η μεγαλύτερη πανελλαδική εθελοντική περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece 2018» με κεντρικό σύνθημα “Γίνε η αλλαγή που περιμένεις”.
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, στο πλαίσιο αυτής της δράσης, θα προμηθεύσει με τα απαραίτητα υλικά καθαριότητας, και άλλα μέσα που απαιτούνται για κάθε πρωτοβουλία καθαρισμού και εξωραϊσμού που θα αναληφθεί την παραπάνω ημερομηνία από Εθελοντικές Οργανώσεις-Ομάδες, Πολιτιστικούς, Αθλητικούς & άλλους Συλλόγους, Επαγγελματικούς φορείς, Σχολεία, Σωματεία, Ενεργούς Πολίτες κ.α.
Παρακαλούνται οι Σύλλογοι και οι άλλοι φορείς του Δήμου που θα συμμετάσχουν στην εθελοντική δράση μέχρι την προσεχή Τετάρτη 25 Απριλίου να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 2464024093 ή στο e-mail: [email protected] και να μας ενημερώσουν για τη δράση που θα πραγματοποιήσουν.
Επίσης τα Δ.Σ. των Συλλόγων θα πρέπει να επιφορτισθούν με την ενημέρωση και οργάνωση των μελών τους κατά την ημέρα της δράσης.
Οι Σύλλογοι οι συλλογικότητες και οι πολίτες που θα συμμετάσχουν στη δράση από την πόλη των Σερβίων παρακαλούνται να βρίσκονται στο χώρο του πολιτιστικού Κέντρου (κάτω –δυτική είσοδος) στις 9:00 το πρωί της Κυριακής.