Οι νέες διεθνείς διακρίσεις του Εργαστηρίου Σκηνογραφίας / Ενδυματολογίας της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά και με τον καλύτερο τρόπο το υψηλό επίπεδο σπουδών

Οφείλω να συγχαρώ δημόσια τον διδάσκοντα κ. Τάσο Πρωτοψάλτου, καθώς και τον φοιτητή και τις φοιτήτριες του Εργαστηρίου Λέα Καββαδία, Άντα Μπιμπίρη, Μαρία Παναγιωτόπουλου, Γιούλη Δούκα και Αναστάση Μεκερίδη, για το άρτιο καλλιτεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα και φυσικά για τη διεθνή αναγνώριση της προσπάθειας τους, στις εκθέσεις Σκηνογραφίας / Ενδυματολογίας της διαδικτυακής πλατφόρμας School of Scenography με έδρα το Λονδίνο.

Η συνεισφορά της Σχολής Καλών Τεχνών στην τοπική κοινωνία και το τοπικό πολιτιστικό γίγνεσθαι είναι αδιαμφισβήτητη και δεδομένη. Ο πολιτισμός είναι σημείο αναφοράς για την πόλη της Φλώρινας και μια μεγάλη επένδυση για την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου.

Ως Δήμος Φλώρινας, στεκόμαστε διαρκώς στο πλευρό της Σχολής Καλών Τεχνών, αλλά και όλων των πανεπιστημιακών Σχολών μας, και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε.
Επενδύουμε στη γνώση και στον πολιτισμό, ως μία διέξοδο στο μέλλον.

Βασίλειος Νικ. Γιαννάκης
Δήμαρχος Φλώρινας