30 χρόνια πέρασαν από το 1985, χρονιά κατά την οποία ιδρύθηκε η Αναπτυξιακή Κοζάνης ευρέως γνωστή και ως ΑΝΚΟ. Με αφορμή αυτή την επέτειο διοργανώθηκε μια εκδήλωση αφιερωμένη στην εταιρεία όπου έφερε την ανάπτυξη με το πέρασμα των χρόνων στη Δυτική Μακεδονία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι περισσότεροι απερχόμενοι πρόεδροι της εταιρείας καθώς και το εργατικό δυναμικό. Το παρόν έδωσαν πολιτικά πρόσωπα της Δυτικής Μακεδονίας και ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος.

Το απόγευμα του Σαββάτου η αίθουσα εκδηλώσεων στην Εύξεινο Λέσχη γέμισε με κόσμο όπου ο καθένας κουβαλούσε και μια μικρή ή μεγάλη ιστορία για την Αναπτυξιακή Κοζάνης.  Με οικοδεσπότη και συντονιστή της εκδήλωσης τον  Γενικό Διευθυντή της ΑΝΚΟ Γιώργο Αμανατίδη ο εορτασμός ξεκίνησε με ένα ολιγόλεπτο βίντεο με την ανασκόπηση των 30 ετών της εταιρείας και των επιτευγμάτων της. Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυναν ο Γενικός Διευθυντής της ΑΝΚΟ Γιώργος Αμανατίδης, ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, οι Βουλευτές Κοζάνης Μίμης Δημητριάδης και Θέμης Μουμουλίδης, οι πρώην Βουλευτές Πάρις Κουκουλόπουλος, Μιχάλης Παπαδόπουλος και Παπαφιλίππου και τέλος ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΝΚΟ Θεόδωρος Καρυπίδης. Ακολούθησαν βραβεύσεις τιμής ένεκεν των Προέδρων της ΑΝΚΟ όλων αυτών των ετών.

Ο κάθε ομιλητής με τη σειρά του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της εταιρείας, ενώ δεν παρέλειψαν να τονίσουν πως το μεγαλύτερο μέρος αυτής της επιτυχίας οφείλεται στο εργατικό δυναμικό, το οποίο με αυταπάρνηση όλα αυτά τα χρόνια δίνει τον καλύτερό του εαυτό για την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας. Τέλος θερμό ήταν το χειροκρότημα για τον κάθε πρώην πρόεδρο της ΑΝΚΟ οι οποίοι τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην Αναπτυξιακή και οι οποίοι παρέλαβαν τις πλακέτες εμφανώς συγκινημένοι.

anko1 anko2 anko3 anko4 anko5 anko6 anko7 anko8 anko9 anko10 anko11 anko12 anko13 anko14 anko15 anko16 anko17 anko18 anko19 anko20 anko21 anko22 anko23