Η διαδικασία αφαίρεσης του εμβρύου, που εντοπίστηκε νεκρό σε χωματερή στη Λάρισα, έγινε από γιατρό, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε χθες και η οποία έδωσε απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα που προκύπτουν από την συγκλονιστική υπόθεση.

Όπως μεταδίδει το onlarissa.gr, το δεδομένο αυτό, οδηγεί τις αρχές στη διερεύνηση των χώρων που θα ήταν κατάλληλος για να γίνει η επέμβαση, ενώ σύμφωνα με τα δρομολόγια που ακολουθούν τα απορριμματοφόρα, οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στην περιοχή της Ελασσόνας.
Ωστόσο, γνωρίζοντας ότι στην περιοχή της Ελασσόνας δεν υπάρχει κάποια οργανωμένη ιδιωτική κλινική, οι αρχές εκτιμούν πως είναι πιθανό το σενάριο η γυναίκα που κυοφορούσε το βρέφος να απευθύνθηκε σε κλινική ή γιατρό σε κοντινό, μεγάλο αστικό κέντρο για την επέμβαση.
Όπως πιθανολογούν, στη συνέχεια ο εμπλεκόμενος γιατρός έδωσε το βρέφος για ταφή στη γυναίκα, η οποία και το πέταξε σε κάδο ανακύκλωσης. Σε αυτή την περίπτωση, στο «μικροσκόπιο» μπαίνουν επίσης η Λάρισα, η Κατερίνη ακόμη και η Κοζάνη.

http://www.ethnos.gr