Από κρέατα του Σωματείου Κρεοπωλών Κοζάνης φυσικά γιατί επιλέγουμε τοπικά, επιλέγουμε κρέατα του τόπου μας. Η εξαιρετική κοτόσουπα του Θοδωρή Καραθανάση ήταν από κοκόρια ελευθέρας βοσκής, τα κεφτεδάκια των αδελφών Ναουμίδη από ανάμεικτο κιμά και η πρασοτηγανιά του Γιώργου Καλογερίδη από χοιρινό. Ευχαριστούμε τους σεφ για την ανάδειξη των ντόπιων κρεατικών και το σωματείο για την προσφορά του στις γαστρονομικές εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου Κοζάνης.

Ι.Π.