Από το απόγευμα της Πέμπτης άρχισε η δεύτερη επανακαταμέτρηση των ψήφων στους συνδυασμούς του δήμου Κοζάνης με εκπροσώπους των δύο συνδυασμών του Λευτέρη Ιωαννίδη και του Κυριάκου Μιχαηλίδη να βρίσκονται στα δικαστήρια. Ο «Πρωινός Λόγος» είχε επισημάνει το αίτημα επανακαταμέτρησης των ψήφων, το οποίο υπέβαλε ο συνδυασμός του Κυριάκου Μιχαηλίδη μετά την παλινωδία με τους σάκους και τους δικαστικούς που αναζητούνταν. Με την πρώτη επανακαταμέτρηση μειώθηκε η διαφορά στους 13 ψήφους.

Η δεύτερη επανακαταμέτρηση ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης με το πληροφοριακό σύστημα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας να ανανεώνεται συνεχώς. Μέχρι τις 15:25 το μεσημέρι της Πέμπτης και μετά από πολλές αλλαγές στους αριθμούς των ψήφων δείχνει και πάλι 14 ψήφους διαφορά μεταξύ του Λευτέρη Ιωαννίδη και του Κυριάκου Μιχαηλίδη.9.026 για το Λευτέρη Ιωαννίδη έναντι 9.012 για τον Κυριάκο Μιχαηλίδη.

Στο Υπουργείο Εσωτερικών δεν έχουν αλλάξει τα ποσοστά και οι ψήφοι. Παραμένουν οι ίδιοι με τη διαφορά στις 13 ψήφους μεταξύ του Λευτέρη Ιωαννίδη από τον Κυριάκο Μιχαηλίδη.

Ιωάννα Παπαδημητρίου

Συνεχίζεται η επανακαταμέτρηση των ψήφων στο Πρωτοδικείο Κοζάνης-Συνεχείς αλλαγές στο πληροφοριακό σύστημα στους συνδυασμούς του δήμου Κοζάνης

Στις 14 ψήφους πάλι η διαφορά η Ιωαννίδη-Μιχαηλίδη – Αλλαγές στις ψήφους σε Μαλούτα και Σημανδράκο

Νέα επανακαμέτρηση των ψήφων Ιωαννίδη – Μιχαηλίδη στο Πρωτοδικείο Κοζάνης

Στους 13 ψήφους μειώθηκε η διαφορά μεταξύ Ιωαννίδη-Μιχαηλίδη μετά την επανακαταμέτρηση

Αίτημα για επανακαταμέτρηση ψήφων κατέθεσε ο Κυριάκος Μιχαηλίδης