Μπακαλιάρος υγράλατος ανοικτός, μπακαλιάρος υγράλατος φιλέτο με ή χωρίς δέρμα, ξαρμυρισμένος ανοιχτός ή φιλέτο με ή χωρίς δέρμα μόνο στο θαλάσσιο κόσμο της Αριστοτέλους στην Κοζάνη. Η επεξεργασία του αυθεντικού παραδοσιακού μπακαλιάρου πραγματοποιείται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, ώστε στο μαγείρεμα να γίνεται αφράτος και γευστικός, ακόμα κι αν επιλέξετε τη μέθοδο με το παραδοσιακό κουρκούτι.
Αν πάλι επιλέξετε άλλα ψαρικά σας προτείνουμε τα γεύματα στη λαδόκολλα: Γαλέος με πατάτα και μουστάρδα, μπακαλιάρος πηλιορήτικος με πατάτες, πέρκα ανοιξιάτικη με μανιτάρια, σκουμπρί με ελαιόλαδο και μυρωδικά.

 

Ι.Π.