Τέσσερις φαίνεται πως είναι οι τραυματίες από τον σεισμό στην Αθήνα, εντάσεως 5,1 Ρίχτερ που ταρακούνησε το λεκανοπέδιο το μεσημέρι της Παρασκευής

Μία έγκυος τουρίστρια τραυματίσθηκε από σοβάδες στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας, ενώ ένας ακόμη τραυματίας από σπασμένα τζάμια νοσηλεύεται στον Ερυθρό.

Συνολικά φαίνεται πως τέσσερα άτομα έχουν τραυματιστεί ελαφρά από τον σεισμό, όπως μετέδωσε το απόγευμα η ΕΡΤ στο δελτίο ειδήσεων. . Το ΕΚΑΒ επισημαίνει  ότι εφημερεύουν τα νοσοκομεία Θριάσιο, Ερυθρός, Ιπποκρατειο. Παράλληλα, η Πυροσβεστική έχει δεχθεί μέχρι στιγμής 15 κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ.

Σε επιφυλακή οι Μονάδες Υγείας μετά τον σεισμό

Σε επιφυλακή έχουν τεθεί όλες οι Μονάδες Υγείας της Α’ Υγειονομικής περιφέρειας, μετά τον ισχυρό σεισμό στην Αθήνα, μεγέθους 5,1 Ρίχτερ, μετά από εντολή του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια. Σύμφωνα με την εντολή που έχει δοθεί, το «Θριάσειο» νοσοκομείο εφημερεύει και έχει τεθεί σε επιφυλακή το «Αττικόν». Παράλληλα, οι νοσηλευόμενοι στο Δαφνί έχουν μεταφερθεί προληπτικά στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου.

Πηγή: iefimerida.gr