Υλικά
Μαρούλι
Ραντιτσιο
iceberg
Λίγο καρότο τριμμένο
100 γρ. Μετσοβονε
20 γρ. Μπέικον αωταρισμενο κομμάτια
40 γρ. Αχλάδι κομμάτια

Για τη βινεγκρετ
30 γρ. Ελαιόλαδο
20 γρ. Αποξηραμενων συκων
40 γρ. Βαλσαμικο
10 γρ. Ξύδι
10 γρ. Μέλι

Εκτέλεση
Χτυπάμε με ένα μουλτι τα υλικά για τη βινεγκρετ.
Την ενσωματωνουμε με τα υπόλοιπα υλικά εκτός του Μετσοβονε.
Ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις.
Γαρνιρουμε με τυρί Μετσοβονε τριμμένο.