ΥΛΙΚΑ (για 1 σαλάτα)

Μαρούλι, ρόκα

50.γρ λουκάνικο τσορίθο σε λεπτές φέτες

2 φέτες ανανά κομμένες σε κύβους

5 ντοματίνια κομμένα στη μέση

Παρμεζάνα τριμμένη

ελαιόλαδο,βαλσάμικο,χαρουπόμελο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το ντρέσινγκ χτυπάμε 6 μέρη ελαιόλαδο, 2 βαλσάμικο, 1 χαρουπόμελο (είναι αρκετά δυνατό)

Για τη σαλάτα σωτάρουμε ελάχιστα τα τσορίθος, αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί με το ντρέσινγκ και πασπαλίζουμε τριμμένη παρμεζάνα

Το χαρουπόμελο θεωρείτε Superfood. Προέρχεται απο τα χαρούπια και έχει 3πλάσιο ασβέστιο απο το γάλα ,12% πρωτείνη, πλήθος βιταμινών και σύνθετων υδατανθράκων. Η γεύση του θυμίζει κακάο και καφέ και είναι ελαφρά γλυκιά. Αντικαθιστά το μέλι σε πολλές παρασκευές.

Το Τσορίθο είναι Ισπανικό αλλαντικό. Φτιάχνετε απο χοιρινό κρέας και έχει ιδιαίτερη πικάντικη γεύση λόγω της αρκετής πάπρικας που περιέχει. Χρειάζετε ελάχιστο ψήσιμο (δευτερόλεπτα) αλλιώς σκληραίνει. Καταναλώνεται και ωμό.