Μία παραλλαγή της Κλασικής συνταγή με σκόνη πορτοκαλιού από την 4G Gaia Greek.

Υλικα
3/4 φλ. ρύζι γλασέ
5 φλ. γάλα φρέσκο, πλήρες
1/2 φλ. ζάχαρη
2 φλ. νερό
1 πρέζα αλάτι
2 κ.σ. κορν φλάουρ
2 κ.σ. σκόνη πορτοκαλί 4G

Εκτελεση
Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το ρύζι με το νερό και το αλάτι. Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά, μέχρι να σκάσει το ρύζι.
Ανακατεύουμε την σκόνη πορτοκαλιού 4G μέσα στο γάλα. Προσθέτουμε κατόπιν το γάλα με την σκόνη πορτοκαλιού 4G και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
Όταν το ρύζι βράσει, τότε διαλύουμε το κορν φλάουρ σε μισό φλ. κρύο νερό κι ανακατεύοντας το ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
Σιγοβράζουμε για λίγο να αρχίσει να πήζει. Όπως είναι ζεστό, το μοιράζουμε σε 6 μπολάκια ή σε 6 κολονάτα ποτήρια.

Πηγή: nomeefoods.gr