Για μαθητές που μελετούν, άτομα που εργάζονται στο σπίτι,και πρέπει να οργανώσουν ένα χώρο γραφείου στο σαλόνι στην τραπεζαρία τους!

Παρακάτω ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για το πώς μπορείτε να προσαρμόσετε έναν χώρο – αντικείμενο
σε ένα πρακτικό γραφείο!

Στo site theodoridi.com υπάρχουν έπιπλα γραφείου που ικανοποιούν με βάσει τις εξατομικευμένες ανάγκες των χρηστών.

Ένα γραφείο σε μία ντουλάπα

Επιτυχημένη αποστολή αν θέλετε να “εξαφανίσετε” το γραφείο σας από το σαλόνι, όταν είναι ώρα για ευχαρίστηση και χαλάρωση. Ενα ντουλάπι αποθήκευσης όπου βρίσκεται το γραφείο, εδώ είναι η ιδανική λύση.

Ένα τραπέζι και ένα γραφείο!

Γιατί να επιλέξετε ανάμεσα σε τραπέζι φαγητού και γραφείο όταν μπορείτε να έχετε και τα δύο! Πρακτικά για μελέτη και “εξαφανίζεται” όταν το γραφείο μετατραπεί σε τραπέζι για δείπνο.

Το γραφείο της βιβλιοθήκης

Πολυλειτουργικό, αυτή η δημιουργία είναι ταυτόχρονα μία εκλεπτυσμένη πρόταση που οριοθετεί το χώρο, μία βιβλιοθήκη και ένα βοηθητικό γραφείο που ταιριάζει αρμονικά στο σύνολο και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε αρχεία και βιβλία.

Ένα κεντρικό γραφείο

Αρκετά απροσδόκητο αλλά πιο συχνό με την ανάπτυξη ανοιχτών εσωτερικών χώρων τραπεζαρίας και κουζίνας χωρίς περιορισμό.

Ράφι γραφείου

Πολύ μοντέρνο το ράφι ταιριάζει με τη τραπεζαρία όπως επιθυμείτε με ένα πολύ κινητό τρόπο εξοπλισμένο με ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή γίνεται ιδανική υποστήριξη, ένα βοηθητικό γραφείο.

Γραφείο και τραπέζι φαγητού

Επιλέξτε ένα μικρό τραπέζι που καταλαμβάνει χώρο στην τραπεζαρία η μία πλευρά του οποίου είναι αφιερωμένη στα γεύματα και η δεύτερη στη δουλειά.

Vintage

Η ιδέα είναι να μετατρέψετε μία κονσόλα ένα μικρό παλιό έπιπλο σε vintage γραφείο. Δίνει χαρακτήρα στο δωμάτιο και ταυτόχρονα μπορείτε να διατηρήσετε για χρόνια αντικείμενα που σε διαφορετικές συνθήκες θα είχατε απορρίψει..

Το γραφείο και η τραπεζαρία

Η λέξη-κλειδί είναι και πάλι στο συνδυασμό λειτουργιών. Η τραπεζαρία συνδέεται σχεδόν άρρηκτα με το σαλόνι, στη συγκεκριμένη περίπτωση η τραπεζαρία μπορεί να διατηρεί μία καθαρή γραμμή, εξυπηρετώντας τα γεύματα της οικογένειάς π.χ. και περιστασιακά να γίνεται ένα πλήρως σχεδιασμένο γραφείο.

Συμπερασματικά

Είναι γεγονός πως σε περίπτωση που δεν υπάρχει ο κατάλληλος χώρος εργασίας- γραφείου σε ένα δωμάτιο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άφθονους εναλλακτικούς τρόπους ώστε να διαμορφώσετε ένα γραφείο για τα μαθήματα ή την εργασία σας!

Οι χώροι γύρω από την κεντρική νησίδα της κουζίνας, η κεντρική τραπεζαρία, ακόμη και μια άδεια ντουλάπα ή ένα ράφι στον τοίχο, μπορούν να εξυπηρετήσουν έξυπνα και πρακτικά αυτή την ανάγκη για ένα γραφείο στο σπίτι.

Σημασία έχει να είστε “ανοιχτοί” στις εναλλακτικές λύσεις- προτάσεις και να απολαύσετε ένα γραφείο ιδιαίτερα όμορφο, εναλλακτικό, και πολυλειτουργικό!