Της υπό σύσταση ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας Αθλητική Ένωση Ποντίων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης

Με απόφαση του Προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», που εδρεύει στην Κοζάνη και σύμφωνα με το νόμο, προσκαλούνται τα μέλη του ιδρυτικού σωματείου «Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ», όπως ασκήσουν το δικαίωμά τους για την αγορά (κάλυψη) του Μετοχικού Κεφαλαίου της ως άνω υπό ίδρυση ΠΑΕ, συνολικού ποσού 30.000 ευρώ, διαιρεμένο σε 1.000 ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας εκάστης 30 ευρώ, δηλώνοντας τον αριθμό μετοχών και καταβάλλοντας ταυτόχρονα ολοσχερώς σε μετρητά την αξία των μετοχών τις οποίες επιθυμεί να αναλάβει έκαστο από αυτά.
Η προθεσμία για την ενάσκηση του ως άνω δικαιώματός τους αρχίζει από την δημοσίευση της παρούσας και λήγει μετά την παρέλευση 15 ημερών.

Οι εγγραφές μπορούν να γίνονται ως εξής:

• με αποστολή e mail στο [email protected], στο οποίο να αναγράφεται ο αριθμός των μετοχών, το ονοματεπώνυμο του ενδιαφερομένου και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

• τηλεφωνώντας στο 6949 23 6500

Η καταβολή των χρημάτων θα γίνεται στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί στην ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK, με αριθμό λογαριασμού GR 650 260 23900 0076 0201 509706, με την αιτιολογία «ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΕΤΟΧΟΥ – ΑΦΜ ΜΕΤΟΧΟΥ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ με διακριτικό τίτλο ΠΑΕ Α.Ε.ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ».

Με εκτίμηση,

Η Προσωρινή διοικούσα