Εορταστικές οι ημέρες που διανύουμε και οι επιλογές σας για διασκέδαση είναι πολλές. Για όσους από εσάς θέλετε να γιορτάσετε  έξω, παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, οι ημέρες αυτές είναι ιδανικές. Σε πολλά μαγαζιά της Κοζάνης σχεδιάζονται Πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν, ενώ οι εκπλήξεις που σας ετοιμάζουν έχουν σαν στόχο να περάσετε ιδανικά. Οι επιλογές σε ορχήστρες είναι αρκετές, αν προτιμάτε ένα πρόγραμμα με έντεχνη, λαϊκή ή παραδοσιακή μουσική. Ενώ δεν είναι λίγες και οι προτάσεις από νυχτερινά μαγαζιά που ετοιμάζουν προγράμματα με την κορυφαία ελληνική και ξένη μουσική, για να απογειώσει το κέφι και τη διασκέδασή σας!
Είτε επιλέξετε κάποια μουσική σκηνή, είτε κάποιο χώρο εστίασης όπως ταβέρνα,  για να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, το μόνο που χρειάζεται να φέρετε μαζί σας είναι το χαμόγελό σας και την καλή σας διάθεση.
Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος σε όλους και καλά να περάσετε ότι και να κάνετε. Δείτε επιλεγμένες προτάσεις για τη νυχτερινή σας διασκέδαση για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν:

Δύο όροφοι σας περιμένουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

να κάνετε ρεβεγιόν στο μοναδικό περιβάλλον του Le Roi

Πλατεία Νίκης στη Κοζάνη.