Τo Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού ∆ήμου Γρεβενών ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό για την υλοποίηση των Προγραµµάτων Άθλησης για Όλους(Π.Α.γ.Ο.) κατά την περίοδο 2017–2018, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, µε ωροµίσθια αποζηµίωση, συνολικού αριθµού Πέντε (5) ατόµων.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Γρεβενά 15-11-2017 ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αριθ.Πρωτ.999 ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ∆ΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΤΗΛ-FAX 2462022627
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ι∆ΙΩΤΙΚΟΥ ∆ΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Τo ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ∆ΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Λαµβάνοντας υπόψη:

•την υπ’ αριθµ. 13385/1259/891 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ1774/Β’/17-06-2016 )σχετικά µε την «Έγκριση του Οργανωτικού Πλαισίου Άθλησης για Όλους Π.ΑγΟ.της Γ.Γ.Α»,

•την υπ’ αριθµ. ΚΥΑΥΠΠΟΑ/Γ∆ΥΑ/∆ΑΟΠΑΑΕΥ∆Σ/ΤΣΠΕΠΑΟ/363084/20154/181 5/1308/12.09.2017’περί «έγκρισης πρόσληψης πτυχιούχων φυσικής αγωγής (Π.Φ.Α.) µε σκοπό την στελέχωση των Ο.Τ.Α. και των ΝΠ∆∆ και ΝΠΙ∆ αυτών που υλοποιούν Προγράµµατα Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ) περιόδου 2017-2018».

•την υπ’αριθµ. 35/2017 απόφαση του ∆.Σ του Ν.Π.∆.∆,«Ανακοίνωση πλήρωσης θέσεων ΠΕ Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, βάσει του οργανωτικού πλαισίου λειτουργίας των Προγραµµάτων Άθλησης για όλους «Π.Α.γ.Ο» περιόδου 2017-2018.»

Ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό για την υλοποίηση των Προγραµµάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.) κατά την περίοδο 2017–2018, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, µε ωροµίσθια αποζηµίωση, συνολικού αριθµού Πέντε (5) ατόµων, για τις εξής κατά αριθµό ατόµων, ειδικότητες:

ΕΙ∆ΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙ∆ΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΕ Π.Φ.Α 4 Έως 8 Μήνες Πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής ΠΕ Π.Φ.Α 1 Έως 8 Μήνες Τίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τµήµατος Επιστήµης Φυσικής Αγωγής της ηµεδαπής η αναγνωρισµένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής µε ειδικότητα Κολύµβηση ΣΥΝΟΛΟ 5 Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία έως 60 ετών.
Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυµα κατά το άρθρο 22 υπαλληλικού Κώδικα (Καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόµενοι µαζί µε την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά: (1) Βιογραφικό σηµείωµα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράµµατα, στην επιµόρφωση µέσω σεµιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή µεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ. (2) Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σηµείωµα είναι αληθή. Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη. Ότι δεν παραπέµφθηκε µε τελεσίδικο Βούλευµα για κάποιο από τα αναφερόµενα στο άρθρο 22 του Π.∆. 611/77 εγκλήµατα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεµεί εναντίον του κατηγορία για οποιοιδήποτε πληµµέληµα ή κακούργηµα. (µόνο για άντρες) Ότι έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του ή έχει νόµιµη απαλλαγή και την αιτία απαλλαγής. (3)Φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, µεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώµατος ή ισότιµου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισµένου στην Ελλάδα. (4) Φωτοτυπία της αστυνοµικής ταυτότητας. (5)Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. (6) Βεβαίωση του ∆ήµου περί µόνιµης κατοικίας. (7) Βεβαίωση του ΟΑΕ∆ ότι είναι άνεργος. (8)Έγγραφα, που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως: βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (µισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταµείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα(αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κ.λπ.) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρηµένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σηµείωµα και τα οποία αποτελούν κριτήριο επιλογής . (9)Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα µονογονεϊκής οικογένειας σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία.

ΕΠΙΛΟΓΗ –ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ –ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει µε βάση την µοριοδότηση του οργανωτικού πλαισίου λειτουργίας των Προγραµµάτων Άθλησης για όλους (Π.Α.γ.Ο.) Οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων αναρτώνται στον πίνακα ανακοινώσεων του Ν.Π.∆.∆ και του ∆ήµου Γρεβενών Η πρόσληψη των επιλεγέντων θα εξαρτηθεί από τον αριθµό των προσερχόµενων ατόµων στα τµήµατα, που θα λειτουργήσει η ∆/νση Αθλητισµού σε συνεργασία µε τη Γενική Γραµµατεία Αθλητισµού. Κατά των ανωτέρω πινάκων οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλουν ενστάσεις, ενώπιον του ∆.Σ. µέσα σε αποκλειστική προθεσµία δέκα (10) ηµερολογιακών ηµερών από την επόµενη της ανάρτησης των πινάκων στους πίνακες ανακοινώσεων του Ν.Π.∆.∆ και του ∆ήµου Γρεβενών. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να παραλάβουν την ανακοίνωση καθώς και να υποβάλλουν αιτήσεις συµµετοχής µε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, µέσα σε προθεσµία δέκα 10 ηµερών από την επόµενη της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε δύο ηµερήσιες εφηµερίδες του Νοµού Γρεβενών , στα γραφεία Ν.Π.∆.∆ (∆/νση: Μ.Αλεξανδρου 79, τηλ.2462022627 ) καθηµερινά κατά τις ώρες 09.00 π.µ έως 13.00 µ.µ. από Πέµπτη 16-11-2017και για δέκα ηµερολογιακές (10) ηµέρες έως ∆ευτέρα 27-11-2017.

Ο ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ ∆.Σ

Γ.ΦΑΡΜΑΚΗΣ
Πηγή: aftodioikisi.gr