Μία βραδιά γεμάτη ομορφιά, χρώματα και συμβουλές γύρω από το μακιγιάζ ήταν της Πέμπτης 27 Ιουνίου, στο roofτου”TheMindBar“,που οργάνωσε το No1 onlineγυναικείο περιοδικό Donnasito.gr.

Γυναίκες όλων των ηλικιών βρέθηκαν στο χώρο για να μάθουν μικρά μυστικά που έδωσαν makeupartists της πόλης μας, ώστε να μπορούν και από μόνες τους να ομορφύνουν λίγο περισσότερο το πρόσωπό τους και να νιώθουν σε κάθε τους εμφάνιση ξεχωριστές!

Το Donnasito.gr θέλει να ευχαριστήσει όλες τις γυναικείες υπάρξεις που αγκάλιασαν την εκδήλωση αυτή, αλλά και όλους όσους δήλωσαν το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν και να στηρίξουν από τη πρώτη στιγμή την ιδέα του περιοδικού.

Ποιο συγκεκριμένα το περιοδικό θέλει να ευχαριστήσει τις makeupartists Έλενα Γώγου, Έφη Ανδρεοπούλου και ΒάσιαΤζίτσα καθώς και τα μοντέλα τους Αναστασία Marshall -Μάραντου, Κατερίνα Πολιτίδου, ΣύλιαΤζιμοπούλου.

Επίσης τους χορηγούς μας και συνεργάτες, τη διαφημιστική εταιρία”Madit”,το studio “DALLA –VRANOS ”που φρόντισε με την εμπειρία του στο χώρο, τον καλύτερο φωτισμό και βίντεο και τον Δημήτρη Γκλούμπο για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης.

Το “TheMindBar” και όλη την ομάδα για την φιλοξενία και την καλύτερη εξυπηρέτηση των προσκεκλημένων μας και τέλος το χορηγό του Masterclass, την εταιρεία ‘PafilisBeautyStore’ για τη χορηγία καλλυντικών προϊόντων που έδωσε σε όλες τις κυρίες και τις κοπέλες στο τέλος της εκδήλωσης.