Από τη χθεσινή βραδιά γευσιγνωσίας αγιορείτικης κουζίνας με συνοδεία κρασιών Μυλοποταμου Αγίου Όρους. Ο μοναχός Επιφάνιος συνάντησε την κουζίνα της μαμάς Άννας στα Σέρβια. Το μενού περιλάμβανε κολοκυθόσουπα με πετρόψαρα , χταποδοκεφτέ με μους μαύρου ταραμά , κριθαράκι με θαλασσινά , πράσινη σαλάτα με σαρδέλα παντρεμένη , αγιορείτικο λεμονάτο μπακαλιάρο και επιδόρπια σαραγλί με παγωτό , αμυγδαλότουρτα , και σου γεμιστό με μους γάλα αμυγδάλου. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους που μας τιμήσατε και κάνατε τη βραδιά αυτή απίστευτη.

 

Πηγή fb: Nana Nanouka Gampoura