Μια σημαντική ποδοσφαιρική αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στις 4 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης, για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ´ ΕΘΝΙΚΗΣ. Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ καλείται να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Μακεδονικού Φούφα, με στόχο να παραμείνει στην 1η θέση της βαθμολογίας. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Προπονητής των “Ποντίων” Γιάννης Σαμαράς, είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του.
Ο ταλαντούχος μέσος της ΑΕΠ, Ακρίτας Ακριτίδης, δήλωσε για την αναμέτρηση της Κυριακής: “Με ανεβασμένη ψυχολογία και ηθικό, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο γήπεδο, για να κατακτήσουμε τη νίκη. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι με αρκετές ιδιαιτερότητες. Η ομάδα μου είναι προετοιμασμένη κατάλληλα.Εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Δεν επαναπαυόμαστε με το καλό ξεκίνημα. Καλούμε τον κόσμο μας να σταθεί για μια ακόμη φορά στο πλευρό μας”.
Κάλεσμα νίκης και συμπαράστασης για το ματς της Κυριακής,απευθύνει και η Διοίκηση της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ σε όλους τους φίλους και τις φίλες της ομάδας.
“Για να πετύχουμε θα πρέπει όλοι και όλες να αγκαλιάσουμε αυτή την προσπάθεια. Κανείς δεν περισσεύει” δήλωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων το μέλος του ΔΣ Δημήτρης Κουσίδης, μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής.