ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)
500 γρ. παπαρδέλες
8 φιλετάκια γλώσσας
400 γρ. πολτοποιημένες ντομάτες ή χυμό ντομάτας
2 σκ. σκόρδο
Μαιδανό, μαντζουράνα
Ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι
Αλεύρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τις παπαρδέλες σύμφωνα με τον αναγραφόμενο χρόνο (1 λεπτό λιγότερο)…
Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί.
Αλατίζουμε τα φιλέτα μας και τα πανάρουμε με αλεύρι.
Τα βάζουμε στο τηγάνι μαζί με τις σκελίδες σκόρδου και τα τηγανίζουμε και απο τις 2 πλευρές.
Μόλις ροδίσουν καλά αφαιρούμε σε αποροφητικό χαρτί
Στο ίδιο τηγάνι βάζουμε την ντομάτα να σιγοβράσει για 5-6 λεπτά
Στο τέλος τοποθετούμε μέσα στη σάλτσα τα φιλετάκια, τον μαιδανό, τη μαντζουράνα , αλάτι και πιπέρι.
Αφαιρούμε τα σκόρδα και σερβίρουμε για να μή μας παραψηθεί το ψάρι μαζί με τις παπαρδέλες.

Άν θέλουμε αφήνουμε τα φιλέτα στην άκρη αναμειγνύουμε σάλτσα με παπαρδέλες και τοποθετούμε πάνω απο κάθε πιάτο τα φιλέτα…