Ο πρόεδρος Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Κοζάνης Παντελής Καρακασίδης μίλησε στοTop Channel και συγκεκριμένα στον Παναγιώτη Πλιάτσιο και Ζήση Πιτσιάβα . « Εγώ είπα αυτό που ξέρει όλος ο κόσμος. Δεν έπρεπε να το πω για να μην γίνει αυτό ο ντόρος. Έμαθα να λέω την αλήθεια. Πρέπει να δούμε για τί συνεχίζονται τα κρούσματα στο νομό. Μένω στον πιο εμπορικό δρόμο της Πτολεμαΐδας » .Κάνουν δηλώσεις για θέματα ψηφοθηρίας είπε φωτογραφίζοντας τους κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο και Στάθη Κωνσταντινίδη . «Οι άνθρωποι έχουν γονατίσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να λέμε τι γίνεται. Εγώ είμαι ευπαθής ομάδα . Δεν θα έκλεινε η κυβέρνηση τα μαγαζιά».

Λόγο έκανε για τις δηλώσεις του πρόεδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης για το τρόπο λειτουργίας ορισμένων καταστημάτων ώστε να ζήσουν τις οικογένειές τους και να βγάλουν ένα μεροκάματο. «Έμμεσα παραδέχτηκε και ο κ. Δραγατσίκας αυτά που λέω εγώ. Δεν ανακαλώ γιατί δεν είπα τίποτα ψέματα». Η αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της συνέχισε.

Ιωάννα Παπαδημητρίου

Παντελής Καρακασίδης: Δεν βλέπω lockdown – Τα περισσότερα μαγαζιά δουλεύανε κανονικά από έξω και από μέσα στην Κοζάνη και στην Πτολεμαΐδα

 

Στάθης Κωνσταντινίδης:Καλό είναι να αποφεύγονται άστοχες δηλώσεις που δημιουργούν σύγχυση ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας

Μιχάλης Παπαδόπουλος:Οποιαδήποτε προσπάθεια σπίλωσης προσώπων ή επιχειρήσεων δίχως αποδείξεις κρίνεται ασόβαρη και κατακριτέα !