ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής  Aπασχόλησης του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αυτισμό Ν.Κοζάνης πραγματοποιούν εφέτος όπως και κάθε χρόνο το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΒΑΖΑΑR  με πανέμορφες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες!
Ειδικότερα, το μπαζάρ ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 5 έως και το  Σάββατο 10 Δεκεμβρίου  και τις ώρες 10:00 – 14:00 και  17:30-20:30 στο φουαγιέ της αίθουσας «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» της Λ.Α.Φ Κοζάνης.
Τα έσοδα του ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΒΑΖΑΑR  θα διατεθούν για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του Κέντρου Δημιουργικής  Aπασχόλησης .

aytistika8
Στο χώρο του bazaar θα βρείτε χριστουγεννιάτικα στολίδια και δώρα που κατασκεύασαν τα παιδιά του Συλλόγου με τη βοήθεια των εθελοντριών. Όλα τα αντικείμενα (κοσμήματα, στολιδάκια χριστουγεννιάτικα, διακοσμητικά, ακόμη και γλυκά), έγιναν από εθελοντές και μέλη του συλλόγου και διατίθενται σε συμβολικές τιμές.
Στόχος είναι να στηριχθούν τα έξοδα λειτουργίας του κέντρου δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με αυτισμό , που λειτουργεί σε νέο χώρο και εξυπηρετεί καθημερινά τις ανάγκες 25 και πλέον παιδιών. Όπως είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Παφύλη, το μπαζάρ γίνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή και η εν λόγω εκδήλωση είναι από αυτές που κάνει ο σύλλογος κάθε χρόνο προσπαθώντας μέσα από μπαζάρ να στηρίξει τη δράση του κέντρου δημιουργικής απασχόλησης των μελών του συλλόγου, στο νέο σύγχρονο χώρο του.
Αυτές τις γιορτές, σκορπίστε αγάπη στα αγαπημένα σας πρόσωπα, χαρίζοντας δωράκια στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενισχύοντας τη δράση τόσο του συλλόγου ατόμων με αυτισμό, όσο και άλλων παρόμοιων συλλόγων με κοινωφελή χαρακτήρα, υποστηρίζοντας τα άτομα με αναπηρία στον αγώνα τους…

aytistika2 aytistika aytistika3 aytistika4 aytistika6 aytistika5 aytistika7 aytistika11 aytistika10 aytistika13 aytistika12
Β.Σ.