Φιλέτο κοτόπουλο με αχλάδι, εστραγκόν και ροκφόρ!

ΥΛΙΚΑ (για 2 μερίδες)
6 φιλετάκια κοτόπουλο
40 γρ. ροκφόρ
80 γρ. αχλάδι κομμένο σε κύβους
60 γρ. κρέμα γάλακτος
αλεύρι
ελαιόλαδο
αλάτι,πιπέρι, εστραγκόν

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλετάκια μας τα οποία φροντίζουμε να είναι λεπτοκομμένα
Έπειτα τα πανάρουμε με αλεύρι
Σε ένα τηγάνι τα σωτάρυμε σε ελαιόλαδο.
Μόλις ροδίσουν αφαιρούμε το περιττό λάδι και βάζουμε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το μαγείρεμα.
Λίγο πριν πήξει η σάλτσα μας ρίχνουμε μέσα τα αχλάδια , το εστραγκόν και το ροκφόρ.