ΥΛΙΚΑ
20 κύβους παντζαριού (βρασμένους)
ζωμός απο τον βράσιμο των παντζαριών
ζωμός κότας
40 γρ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
120 γρ. ρύζι Arborio ή San Andreas
40 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
2 κύβοι αγελαδινό βούτυρο
1/2 ποτήρι λευκό κρασί
Δυόσμο
αλάτι,πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σωτάρουμε το κρεμμύδι μας στο ελαιόλαδο
Μόλις μαραθεί ρίχνουμε και το ρύζι και μόλις γυαλίσει σβήνουμε με το κρασί.
Αλατίζουμε ανα τακτα χρονικά διαστήματα απο λίγο.
Αναμειγνύουμε το ζωμό παντζαριού με το ζωμό κότας
Ανα τακτά χρονικά διαστήματα ρίχνουμε κουτάλα-κουτάλα το ζωμό μας.
Μόλις κρίνουμε πως είναι έτοιμο αποσύρουμε απο τη φωτιά ρίχνουμε το δυόσμο και δένουμε με παρμεζάνα και βούτυρο.
Γαρνίρουμε με τους κύβους παντζαριού