ΜΑΝΙΤΑΡΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
ΥΛΙΚΑ

1 κιλό μανιτάρια ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
100 gr φρυγανιά τριμμένη
100 gr παρμεζάνα
1 – 2 αυγά

Αλάτι, πιπέρι, εστραγκόν, θυμάρι, μαϊντανό
Ελαιόλαδο
Αλεύρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι. Μόλις μαραθεί προσθέτουμε τα μανιτάρια και το σκόρδο. Αλατίζουμε και μόλις μαραθούν αφαιρούμε από τη φωτιά. Τοποθετούμε σε ένα μεγάλο μπολ το μείγμα και αφήνουμε να κρυώσει. Προσθέτουμε τα μυρωδικά, τη φρυγανιά, την παρμεζάνα και τα αυγά. Τα πλάθουμε, αφού ανακατέψουμε καλά σε μικρά μπαλάκια. Τηγανίζουμε αφού πρώτα αλευρώσουμε