Από την πρώτη στιγμή που η κακοκαιρία έκανε την εμφάνισή της, το αρμόδιο προσωπικό του Δήμου Φλώρινας τέθηκε σε επιφυλακή και ρίχτηκε στη μάχη του αποχιονισμού, με το σύνολο του στόλου των μηχανημάτων αποχιονισμού και ρίψης ειδικού αλατιού, το οποίο βρίσκεται σε επάρκεια για τις ανάγκες του Δήμου μας.

Παρά τις εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες, με την έντονη χιονόπτωση, τους ισχυρούς ανέμους και τις αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες, το οδικό δίκτυο ευθύνης του Δήμου Φλώρινας παρέμεινε ανοιχτό, χωρίς προβλήματα και χωρίς να ταλαιπωρηθούν οι οδηγοί.

Από ‘δω και πέρα και για τα επόμενα 24ωρα, απαιτείται απ’ όλους μας ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις. Κυρίως οι πεζοί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, καθώς λόγω του παγετού θα δημιουργηθούν αναπόφευκτα στρώματα πάγου.

Ο Δήμος Φλώρινας απευθύνει έκκληση στους δημότες να συνδράμουν με τον τρόπο τους, φροντίζοντας να καθαρίζουν τα πεζοδρόμια μπροστά από τις οικίες και τα καταστήματά τους. Μάλιστα για τον σκοπό αυτόν, θα διατίθενται και ποσότητες αλατιού στα γραφεία της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, απέναντι από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επισήμανση ή ενημέρωση, μπορείτε να καλείτε όλο το 24ωρο στα τηλέφωνα 2385024637 και 2385045790.