Δείτε τους έξαλλους πανηγυρισμούς και τον γύρο του θριάμβου των κοριτσιών της Εθνικής Κωφών Γυναικών, λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου στην Σαμψούντα (VIDEO).

H Εθνική Κωφών Γυναικών έκανε (πάλι) το θαύμα της, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους Deaflympics της Σαμψούντας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιβλήθηκε της Λιθουανίας (67-50) στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων Κωφών, κάνοντας εντυπωσιακή εμφάνιση στην τελευταία περίοδο, όπου μετέτρεψε το ντέρμπι με τη “λιέτουβα” σε παράσταση για ένα ρόλο.

Όπως είναι λογικό, με το που ακούστηκε η κόρνα της λήξης, ξεκίνησαν οι “γαλανόλευκοι” πανηγυρισμοί, με προπονητές, παίκτριες και επιτελείο να γίνονται ένα και να χορεύουν συρτάκι. Φυσικά, ακολούθησε ο γύρος του θριάμβου με τις παίκτριες της Αθηνάς Ζέρβα να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους τη μεγάλη αυτή επιτυχία.

Θυμίζουμε ότι το “χρυσό” ρόστερ της Ελλάδας απαρτιζόταν από τις: Λαμπρινή Αγαγιώτου, Χρύσα Βεράνη, Ιωάννα Βουδούρη, Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, Στάλα Κοτσιρέα, Δήμητρα Μελλίνη, Κωνσταντίνα Μπάλκογλου, Στεφανία Πατέρα, Λία Σαρακατσάνη, Αλεξία Σπίνου και Ανθή Χαϊνά.

http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/EthnikiBasket/o-guros-toy-thriamvoy-kai-oi-eksalloi-panhgyrismoi-ths-ethnikhs-kwfwn-gynaikwn.4785200.html

www.sport24.gr