Όταν ο Άγγελος (Ναουμίδης) συνάντησε τον Γιάννη (Γιαννίτσα), κάπου τυχαία, σχεδόν αμέσως άρχισαν να καταστρώνουν τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα. Ακόνισαν τα μαχαίρια τους και φόρεσαν τις ποδιές τους, το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό! Ένα καινούργιο μενού για το αγαπημένο μας εστιατόριο “Ναουμίδης” στην Κοζάνη γεμάτο γεύσεις και μυρωδιές από τη Δυτική Μακεδονία.

Εμείς επισκεφτήκαμε το εστιατόριο και είχαμε την τύχη να δοκιμάσουμε αυτά τα πιάτα. Σιδηρόδρομος με τραχανά, φάβα με γλυκάδια, πιάτα που πλημμυρίζουν τον ουρανίσκο με μοναδικές γεύσεις και μυρωδιές.

Κάθε γεύμα στο εστιατόριο “Ναουμίδης” είναι μία νέα γευστική εμπειρία που σου μένει αξέχαστη. Οι δύο καταξιωμένοι σεφ, ο Άγγελος Ναουμίδης με ειδίκευση στο ψάρι και ο Γιάννης Γιαννίτσας με ειδίκευση στο κρέας, κατάφεραν να δημιουργήσουν πιάτα με βάση τα τοπικά προϊόντα και οδηγό την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, πλούσια σε γεύση και με εξαιρετική ποιότητα.

 

Όταν μάλιστα απολαμβάνεις αυτά τα πιάτα στον ιδιαίτερο χώρο του εστιατορίου, με την εξαιρετική θέα από ψηλά, συνοδεία κρασιού, επιλεγμένου από μια μεγάλη ποικιλία ετικετών, το γεύμα αποκτά άλλη αξία.

Το εστιατόριο “Ναουμίδης”, χρόνια τώρα ανεβάζει το επίπεδο όλο και περισσότερο, προφέροντας ποιοτικό φαγητό με αγνά υλικά, εκ των οποίων αρκετά από αυτά είναι παραγωγής του φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι. Καλλιέργειες με πιπεριές Φλωρίνης, χειροποίητα αλλαντικά και τυριά αλλά και το δικό τους κρασί αποδεικνύουν πως το μόνο που θέλουν είναι να προφέρουν το καλύτερο.

Εμείς προτείνουμε να επισκεφτείτε το εστιατόριο”Ναουμίδης” όχι μόνο για να δοκιμάσετε το νέο μενού, το οποίο έτσι κι αλλιώς αποτελεί σοβαρό λόγο, αλλά για να βιώσετε την εμπειρία την εξαιρετικής εξυπηρέτησης και της ζεστής φιλοξενίας. Την θετική αύρα του χώρου του εστιατορίου αλλά και για να απολαύσετε το θέαμα που προσφέρουν οι σεφ την ώρα της δημιουργίας.

 

Υ.Γ. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στη συνεργασία των δύο σεφ καθώς και ό,τι καλύτερο για τα μελλοντικά τους σχέδια τα οποία όπως μάθαμε είναι μεγάλα και σημαντικά.