Σας έκανε την πρόταση, του είπατε ναι, και τώρα είναι η στιγμή για να διαλέξετε Το Φόρεμα. Μερικές νύφες βρίσκουν το νυφικό των ονείρων τους μέσα σε λίγες εβδομάδες, ενώ για άλλες αυτό απαιτεί πολύμηνη αναζήτηση στο Pinterest και μαραθώνιους στα νυφικά σαλόνια. Η διαδικασία εύρεσης του ιδανικού νυφικού μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα δύσκολη και, πολύ συχνά, συναισθηματική.

Για να κάνετε το ταξίδι της αναζήτησης λιγότερο στρεσογόνο, ξεκινήστε αναζητώντας τις τελευταίες νυφικές τάσεις. Βλέποντας το τι φορέθηκε στις πασαρέλες μπορεί να σας βοηθήσει να σχηματίσετε μια πρώτη εικόνα για το ποια στυλ φορέματος σας αρέσουν και ποια θα προτιμούσατε να αποφύγετε. Για να σας γλιτώσουμε χρόνο, αλλά και για να σας απαλλάξουμε από τον κόπο, συγκεντρώσαμε για εσάς τις τέσσερις κορυφαίες τάσεις στα νυφικά φορέματα για το 2019.

Φιόγκοι

Το 2019 οι πάντα αγαπημένοι μας φιόγκοι επιστρέφουν ακόμα πιο μεγάλοι, ακόμα πιο εντυπωσιακοί και τολμηροί. Θα τους δούμε, όχι μόνο στη μέση, την οποία κολακεύουν απίστευτα, αλλά και ως εντυπωσιακές τιράντες ή λαμπερά κοσμήματα.

Γκλίτερ

Αν παντρεύεστε μέσα στο 2019 μπορείτε να βάλετε τη λάμψη και το γκλάμουρ στη must-have λίστα για το νυφικό σας φόρεμα. Αμέτρητοι σχεδιαστές παρουσίασαν λαμπερές δημιουργίες στις πασαρέλες αυτής της σεζόν, με μερικές από αυτές να είναι κυριολεκτικά εκτυφλωτικές. Από υφάσματα που μοιάζουν σα να είναι βουτηγμένα σε διαμαντόσκονη μέχρι και φορέματα διακοσμημένα με αστραφτερά κομμάτια κομφετί, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε το γκλίτερ να “δουλέψει” για εσάς.

Φουσκωτά μανίκια

Δε μιλάμε για τα μεγέθους μπαλονιού μανίκια που κυριαρχούσαν στο νυφικό της μαμάς σας. Αυτή τη σεζόν την παράσταση κλέβουν τα ντελικάτα και εμπνευσμένα από τη βικτωριανή εποχή μανίκια. Θα τα δείτε σε όλα τα μήκη, κοντά, τρία τέταρτα και μακριά, αλλά και σε πολλές παραλλαγές.

Κοστούμια και ολόσωμες φόρμες

Κάτι που σίγουρα δεν αποτελεί την πρώτη εικόνα που θα φέρνατε στο μυαλό σας σκεπτόμενη το νυφικό σας είναι τα κοστούμια και οι ολόσωμες φόρμες. Όσο περίεργο και αν ακούγεται όμως, αυτά αποτελούν μία από τις κορυφαίες τάσεις για το 2019 και μπορεί να είναι εξίσου εντυπωσιακά με το παραδοσιακό νυφικό φόρεμα. Εσείς θα το τολμούσατε;

Ειρήνη Σαρακατσάνου