Το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου, στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Μαρούσι, πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των αθλητών της Κωπηλασίας που διακρίθηκαν το 2019.

Ανάμεσα στους κορυφαίους που βραβεύτηκαν από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία για τις επιτυχίες τους με την Εθνική Ομάδα το 2019 ήταν δυο αθλητές του ομίλου μας.

Ο Θεόδωρος Λαπίκωφ για την πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στο Τόκιο με την τετράκωπο χωρίς πηδαλιούχο. Για την δεύτερη θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στο Έσσεν της Γερμανίας με την τετράκωπο χωρίς πηδαλιούχο και για το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι με την τετράκωπο χωρίς πηδαλιούχο τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Ο Γιώργος Μακρυγιάννης για την έκτη θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στο Έσσεν της Γερμανίας με την δίκωπο χωρίς πηδαλιούχο.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους αθλητές μας για την χαρά και την συγκίνηση που μας έδωσαν με τις διακρίσεις τους.

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου το σωματείο μας έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα και βράβευσε τους αθλητές του για τις διακρίσεις τους.

Ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και τίμησαν με την παρουσία τους τα παιδιά μας που με τον αγώνα τους και την σκληρή τους προσπάθεια κρατάνε το σωματείο μας ψηλά στη λίστα κατάταξης των κωπηλατικών σωματείων απ’ όλη τη χώρα, σύμφωνα με τις επιτυχίες τους.

Ευχαριστούμε τον προπονητή της αγωνιστικής ομάδας Τάσο Λαπίκωφ για την καθοδήγηση και την σωστή προετοιμασία των αθλητών μας, και τον προπονητή της ακαδημίας Γιάννη Καραμήτρο για την προσπάθεια να έρθουν κοντά μας περισσότερα παιδιά, να γνωρίσουν και να αγαπήσουν αυτό το υπέροχο άθλημα.