Το Happy magic box!, χαρούμενο και μαγικό υποδέχεται την καινούρια χρoνιά με νέες αφίξεις στο χώρο του. Εταιρείες βραβευμένες και πιστοποιημένες στο χώρο της βρεφανάπτυξης. Κατά αποκλειστικότητα η μοναδική LaMillou με μαξιλάρια ύπνου από 0 έως 6 ετών, αντικραδασμικά μαξιλαράκια, προστατευτικά καροτσιού, παιχνιδάκια, κουβερτούλες, παπλωματάκια.
Η stylish Elodie Details με ανατομικές πιπίλες σιλικόνης, κλιπ πιπίλας, σαλιάρες, μπουρνουζάκια, ποδόσακους. Η εκπληκτική στο χώρο της διακόσμησης παιδικού δωματίου Nobodinoz με στρώματα παιχνιδιού, καλάθια οργάνωσης – αποθήκευσης, πάντες κρεβατιού, σακ-βουαγιάζ, τσάντες για τη μαμά (και όχι μόνο), καλαθάκια καλλυντικών, πάνες αγκαλιάς, ξύλινα παιχνίδια ρόλων. Η γαλλική BIOBU με σετ φαγητού, μπολ, κούπες, μαχαιροπίρουνα από ανακυκλώσιμες ίνες bamboo. Η Green Toys “ όνομα και πράγμα” με τα καλύτερα ποιοτικώς πλαστικά παιχνίδια στον κόσμο από ανακυκλωμένα μπουκάλια γάλακτος, κατασκευασμένα στην Καλιφόρνια. Sophie la girafe, το ασφαλέστερο και πιο φυσικό παιχνίδι που μπορείτε να χαρίσετε στο μωρό σας, ειδικά όταν τα δοντάκια του το έχουν ανάγκη, διεγείρει και τις 5 αισθήσεις του από την ηλικία των 3 μηνών.

Τα best seller τυπώματα της BAM BAM. Lorena Canals, 100% βαμβακερά, 100% χειροποίητα, 100% πλενόμενα χαλιά. Goodnight light, βινυλούχα-άθραυστα επιτραπέζια φωτιστικά, τεχνολογίας led, προσδίδουν μια retro διάθεση στο χώρο που θα μπουν. Eco toys, παζλ εξαιρετικής ποιότητας, παραμύθια από τις εκδόσεις Ίκαρος, οικολογικές κηρομπογιές Crayon Rocs, Meri-Meri κοκαλάκια – βραχιολάκια – πορτοφολάκια – καρφίτσες για τα μικρά και πιο μεγάλα κορίτσια, ποδήλατα ισορροπίας Pinolino και Dip Dap, Wheely bug – ζωάκια με ροδίτσες, Play & Go 2in1 στρώμα παιχνιδιού και σάκος, OMY χάρτες, σουπλά, αφίσες για αμέτρητες ώρες ζωγραφικής. Αυτά και άλλα σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε στο Happy magic box! Συντεχνιών 5, τηλέφωνο 2461 102 653.