Δριμύ κατηγορώ στα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο Μιχάλης Παπαδόπουλος στο ραδιοΛόγος και το Λύσανδρο Ρήγα μέσα από τα ερτζιανά του West Radio. «Έχουν καταφέρει να κάνουν το άσπρο-μαύρο», ανέφερε λέγοντας ότι ο περιφερειάρχης και άλλοι θεσμικοί φορείς που έβγαιναν στις πλατείες και ζητούσαν από τους τότε υπουργούς να παραιτηθούν για τα της ΔΕΗ, τώρα ακολουθούν τη μέθοδο της εκκωφαντικής σιωπής.

«Αυτοί που καυτηρίαζαν τη μικρή ΔΕΗ, η οποία είχε μια λογική καλύτερη από τη σημερινή κατάσταση , ξεπουλάνε τη ΔΕΗ», ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος. «Στο εξής δεν θα κάνει κουμάντο ο εκάστοτε υπουργός. Απορεί κανείς πώς οι εργαζόμενοι σιωπούν, όταν ακόμα και οι νεοδήμοκράτες καταψήφισαν τη ΝΔ, γιατί φοβόντουσαν απολύσεις, κάτι που δεν έγινε. Σήμερα δεν μιλάει κανείς, ενώ οι εργαζόμενοι δεν ακολουθούν τους συνδικαλιστές.»
Για εμπαιγμό προς τους πολίτες μίλησε κατηγορώντας πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ , ο οποίος ψήφισε τις αποφάσεις και διαφωνεί εκ των υστέρων. «Αρέσουν τα παχιά τα λόγια. Εμείς είμαστε ωφέλιμοι και όχι αρεστοί», συνέχισε εκφράζοντας την ανησυχία του για το αν θα συνεχίσει τη λειτουργία της η τηλεθέρμανση.
Ι.Π.

ΡάδιοΛόγος – 144η εκπομπή (30-09-2016)