Αθλητές, αθλούμενοι μικρά παιδιά και απλοί πολίτες συνέθεσαν ένα πολύχρωμο σκηνικό συμμετέχοντας στον φετινό φιλανθρωπικό αγώνα σκυταλοδρομίας ‘Kozani Bikos Street Relays 2017’ στην κεντρική πλατεία το πρωί της Κυριακής.

Οι αγώνες ‘Kozani Bikos Street Relays 2017’ έχουν αποκλειστικό σκοπό την ενίσχυση του Μη κερδοσκοπικού συλλόγου Γονέων- Κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αυτισμό Ν. Κοζάνης.

Με σημείο εκκίνησης το καμπαναριό της πόλης ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11 η ώρα οι αγώνες 4×2500μ και 2×500μ. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι ατομικοί αγώνες τρεξίματος των 10χλμ, ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησαν και οι αγώνες για τα παιδιά kinds Relays 4x50m και 4x100m.

Τους αγώνες διοργανώνουν η περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας και ο δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με τον ελληνικό αθλητικό σύλλογο ‘ΕΡΜΗ 1877’.

Ο πρόεδρος του ΟΑΠΝ Γιάννης Ιωαννίδης τόνισε ότι «ο δήμος θα είναι πάντα κοντά σε τέτοιες διοργανώσεις. Σήμερα φιλοξενούμε για δεύτερη χρονιά τη οργάνωση αυτή στην Κοζάνη. Έχει γίνει θεσμός για την πόλη μας. Ευελπιστούμε να γίνει και του χρόνου».

Μ.Β.