Στον Πολύγυρο Χαλκιδικής διεξάγει το  Β’ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2017.

Ο τελικός απολογισμός των αθλητών του Α.Σ.ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ήταν καθόλα θετικός  αφού με 8 συμμετοχές κατέκτησε 4 μετάλλια.

Οι αθλητές που διακρίθηκαν ήταν οι εξής:

Κωτούλα Ευαγγελία 2η θέση

Καραγκούλας Χρήστος 2η θέση

Ντούφα Ελένη 3η θέση

Δεληζήση Σουλτάνα 3η θέση.

Επίσης πολύ καλή αγωνιστική απόδοση είχαν και οι :

Παπαδημητρίου Φιλάνθη που ηττήθηκε πριν τα μετάλλια με 4-3.

Ο Μυρωνίδης Αλκιβιάδης που ηττήθηκε με παρατηρήσεις από τον αθλητή που πήρε την κατηγορία και ενώ προηγούνταν στο σκορ.

Ο Τσιαούσης Μάριος που επίσης ηττήθηκε από τον πρώτο της κατηγορίας

Και η Γουλιού Ευγενία που ηττήθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα με 6-4 από μια στιγμή αδράνειας και ενώ προηγούνταν στο σκορ.

Όλοι οι αθλητές είχαν πολύ καλή απόδοση δείχνοντας ότι μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλότερα  στο μέλλον, αφού η συστηματική και οργανωμένη δουλεία που γίνεται στον σύλλογο μόνο αισιοδοξία και όρεξη για μεγαλύτερα αποτελέσματα μπορεί να φέρει.

Ο προπονητής της ομάδος σε δηλώσεις του τόνισε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την δουλειά ,την συγκέντρωση και την συνέπεια των αθλητών του λέγοντας ότι η ομάδα στο μέλλον θα πρωταγωνιστεί εντός και εκτός συνόρων.

Ο επόμενος στόχος της ομάδος είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων στην Αθήνα στις 23-24 Δεκεμβρίου όπου ο σύλλογος θα πάρει μέρος με 7 αθλητές.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και ο προπονητής Απόστολος Νούκος συγχαίρει τους αθλητές που έλαβαν μέρος και τους εύχεται καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.