ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ: “ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ”

Μια συνεργασία με μεγάλες προοπτικές, με την ΠΑΕ Ατρόμητος, ξεκινάει η ομάδα του “Μακεδονικού” Κοζάνης. Η ακαδημία ανήκει πλέον στο δίκτυο σχολών που έχει αναπτύξει σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό η ομάδα των Αθηνών . Στην εκδήλωση που θα γίνει την Πέμπτη 21/12 και ώρα 19.30 στο Κοβεντάρειο θα δώσει το “παρών” και ο κ. Τόλης Αποστόλου τεχνικός διευθυντής υποδομών και υπεύθυνος του δικτύου σχολών, μαζί με αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ατρόμητος .
Μιλώντας στο ράδιοΛόγος και τον Λύσανδρο Ρήγα ο πρόεδρος του Μακεδονικού Κοζάνης και αθλητικογράφος Γιώργος Κατσίκας , μίλησε για αυτή τη συνεργασία, λέγοντας πως οι σχέσεις είναι οικογενειακές τόσο με τον Ατρόμητο Αθηνών  αλλά και με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Κοζάνης Παναγιωτης Τσακιρίδης. “Ο Γιώργος Κυβρακίδης από την Ακρινή είναι 3 χρόνια ποδοσφαιριστής στον Μακεδονικό και ο αδερφός του Κυριάκος παίζει και είναι αρχηγός στον Ατρόμητο. Επίσης, ο υπεύθυνος Τόλης Αποστόλου είναι πολύ στενά συνδεδεμένος με τον προπονητή μας “. Κάπως έτσι γεννήθηκε μια συνεργασία, ο υπεύθυνος του Ατρόμητου ήρθε στην Κοζάνη , είδε πως η Ακαδημία του Μακεδονικού είναι από τις πιο μεγάλες και οργανωμένες , μίλησε με τους υπεύθυνους και μια μεγάλη συνεργασία ευοδώθηκε.

Μέσα από αυτή τη μεγάλη συνεργασία θα βοηθηθεί γενικότερα το ποδόσφαιρο στην περιοχή, μιας και θα πέσουν “μάτια” στα ταλέντα της περιοχής, μέσω του Μακεδονικού Κοζάνης. Επίσημα, από τις 21/12 η Ακαδημία του Μακεδονικού θα είναι συνεργαζόμενη με τον Ατρόμητο Αθηνών, με πολλά οφέλη, στο επίπεδο σεμιναρίων, εργομετρικών τεστ, παρακολούθηση των αθλητών, αξιολόγησή τους στην Αθήνα κ.α. Π.Χ. το Σάββατο 23/12 τέσσερα παιδιά του Μακεδονικού Κοζάνης θα κατέβουν Αθήνα για αξιολόγηση.

Εντωμεταξύ, ο Μακεδονικός Κοζάνης έχει αναδείξει ταλέντα, με τον κ. Κατσίκα να αναφέρει πως η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται 12 χρόνια τώρα, αρχίζει να βγάζει καρπούς.”Η ομάδα έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Στηρίζουμε τα παιδιά της περιοχής, θέλουμε να αποτελείται η αγωνιστική ομάδα από μικρά παιδιά. Μάλιστα είμαστε η ομάδα με το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στο πρωτάθλημα, ενώ ποδοσφαιριστές μας έχουν παίξει σε μεγάλες ομάδες, την Ξάνθη, τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και άλλες ομάδες. Πάντα θα βγάλουμε κάποιο φιντάνι, κάποιο ταλέντο”.

Ποιοί ξεχωρίζουν στο τοπικό πρωτάθλημα

Εντωμεταξύ, για το τοπικό πρωτάθλημα, φαίνεται πως ξεχωρίζουν η Κοζάνη και ο Μακεδονικός Σιάτιστας, ενώ καλά πηγαίνουν ο Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής και η ομάδα του Βοΐου  , ενώ ο Μακεδονικός είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Καμία εξέλιξη στο θέμα με τις εξέδρες

Εντωμεταξύ δεν υπάρχει εξέλιξη στο θέμα με τις εξέδρες στο στρατιωτικό, με τον  ίδιο να καταγγέλλει πως ο δήμος αδιαφορεί για το θέμα

Β.Σ.